Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagra seljacko-sandzacka
Je*o ih onaj ko im pokaza put ka Sarajevu
Bagra seljacko-sandzacka
jasmin ibisevic? ranGo Sakota? Pa sve licno znam momke.. sta su oni pomagali nakon izvrsenja.. nekad nevjerujes da se ljudi za koje nikad nebi reko neke stvari motaju u takvim krugovima..
nemoj te ga BA pa on je NAŠ došlo dijeti u grad ( ako smatramo Ilidžu gradom) neka sutra će kod Hodže ne đumu on će to sve riješit
Bagra seljacko-sandzacka
Bagra seljacko-sandzacka
sve goli sandzaklija haha
Pokusaj ubistva a covjek ubijen?
Joj sevapa ih isprebijati.
Pa za kaj protiv njega, fadil Pa on nije nista kriv, kaj se tu dogaja....
BiH se pretvorila ili je mozda oduvijek bila leglo okorjelih kriminalaca.Mozda ponekad pretjeruje u osudi totalitarnih rezima,za narod BiH nije demokratija, pogotovo ovo sto je sada na sceni,za narod BiH je Tito-goli otok i potok.
Pardon-pretjerujem
Da bi demokratija donosila progres, narod se mora obrazovati i stvoriti naciju građana, a ne naciju vjernika. BiH je razvijala građanske vrijednosti prekratko da bi sada hladno otjerala nacionalne stranke i oduprla se brzoj zaradi u državnoj firmi u odnosu na bolju budućnost za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
inače ugledni gradjani učenici generacije