Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatiše još jednog pacova! Mišomor mu dajte! :))))
Arife, ne pljacka se od banaka..nego naroda..zar nisi to vec naucio?
Žao mi Zdravka Mamića, uhapsiše ga...
"a prema riječima njegovog advokata Omara Mjesečara, Kiketovog kuma :) Hajrudinović će se braniti šutnjom"
1 pitanje.Dali ga Mjesečar brani po službenoj dužnosti tj iz buđeta.
Svako ima pravo da bira zastupnika, iz budžeta ili ne....
Ma najbolje je ovo sada kada skriva lice hahahahahaha , eto nije 90% Klixa vec po FB trazilo i vidjelo tko je on :D
Ne kontam sto se k'o pic.. kriju ispod jakni????? Svakako su im na FB slike sa pistoljima ,skupum autima i sad k'o fol ne znamo kako on izgleda!
Opet ispario novac u privatne ruke.
Savij ga do poda da mu se ne vidi lice , kao da pase , ... Blokiraj saobračaj i svu okolinu , kada ih isporučuješ ... Svi policajci neka budu opremljeni kao za atomski napad ... A , onda ih pusti na slobodu , da opet......i tako......
Fali mu samo amblem na lijevoj strani jakne da se u potpunosti uklopi sa kolegama. Svaka slucajnost nije namjerna! Zivjeli!
kad sibicar odluci da je vrijeme za nesto "vel'ko", mnogi kradu pa ih ne uhvate sto ne bi i ja probo i posto faca konacno..ali kao sto i u filmovima bude uvijek nesto krene naopako i ode zivot covjeka koji se zadesio na pogresnom mjestu..to je poenta svega, neduzni stradaju..
A para ni na mapi.
Eh sad dolazi ono kad ce biti pusten. :-(
i da je poznat od ranije
Pa naravno, neizostavna recenica. Mislim da ne moraju vise da je spominju, jer se podrazumjeva da je od ranije poznat..... :P Ode ovo u nedogled. Sto ti mislis hocemo li ista fino danas procitati, bas bi bilo osvjezenje?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
sad ce dusebriznici politike reci kako ga treba ubiti,ovo ono...covjek da ima priliku za normalan posao ne bi nikad rizikovao svoj zivot,ali sila prilika covjeka natjera i na ovo...razumijem ga.
ne razumijem ga..........mnogo nas nema priliku za normalan zivot pa se borimo i ne pljackamo druge a kamoli da ubijamo druge
da si musko ogledalce drugacije bi razmisljala...sila prilika dovede covjeka pred zid i nema vise gdje...neko zbog droge,neko zbog adrenalina a neko da prezivi.....a politicare podrzavas koji te 20 godina kradu jos ti se smiju u facu...e jesi blentovina..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)