Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ovisimo i o busmanima u Africi
Pa u citavoj europi ce poskupjeti, samo sto cemo mi to teze dozivjeti..
ako kina zarati slucajno sa japanom riza bi trebala da poskuplja u bosni isto sa marke na 10 km
I bas kad ja hocu da si z'bavim avto sa pljin
Bez plina se moze,ionako je skup
ko da je to neka novost.... skupljao je i bez sukoba kad god je zafalilo il su zaprijetili da ce ga zavrnuti! *** ti vise drzavu, ugasi ga skroz mater vam bezobraznu, samo traze i najavljuju druge razloge. da bog da se vise sve raspalo
Oni ovo samo upozoravaju građane da ce plin poskupit,posto znaju da ce se tamo zaguzvat,,a nama je i ova cijena plina preskupa!
Imal ista da Bosnu zaobidje, kakav god belaj bi u PM moram i mi osjetiti.. Mrs
Nismo ni navikli na pojeftinjenja :-)).
Boli me k.u.rac.Mi se grijemo na mazot i to najskuplji u Evropi.Mile obezbjedio.
Ako dodje do eskalacije ne bi ni Dodik smio krenut u odcjepljenje. Oni papci iz koordinacionog policijskog tijela nek sutra vrate loptu na pocetak i traze jedinstvenu BiH policiju.
...upravo se eskalacije koriste da se "prošnjiraš"...ko bi se zajebavao sa bosnom u slučaju usa-russia konflikta...
Ma nestanak plina je mali problem,nego strahuje se nestanak cetnika ako dodje do sukoba,svi planiraju otici na ispomoc braci rusima,pa sretno im bilo.
Vjerovatno i cijena ČUMURA, pošto će svi lagano preći na ovaj energent i povećati potražnja, jer je plin već ionako preskup.
...zdrvma...
šćumurom :)
Pa ako moze poskupiti (SDA), a narod to zna, nasa voda, zasto onda ne bi poskupio Puitnov plin?!
Inače smo nezavisni od '92. Posebno od Amerike, Srbije, Hrvatske i Rusije.
Bmk, grijem se na drva.