Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi da li vi zelite da nas vode pojedinci koji su nas doveli na prosjacki stap? I da li vam je lijepo kada vidite da vase komsije nemaju sta da jedu???
Nije ali nema nikave ponude koja bolja u ovom spletu okolnosti. Žao mi je - jako mi je žao....
skupilo ih se 20ak, šaka balija provocira dobit će po pičci.
http://adu.vladars.net/?id=554 Stranica broj 1 tačka 2 rubrika nacionalnost - upiši sam....
http://www.youtube.com/watch?v=1RnPB76mjxI
Nema građana u BiH - to je izgleda zabranjeno - čak i narodi nisu narodi nego nacije................... http://adsfbih.gov.ba/uploaded/konkursi-ispiti/prijava/PRIJAVE_2011/prijava_sluzbenik_1_BOS.doc Rubrika broj 1 red broj 6 - nisu u pitanju narodi nego nacije. http://www.ads.gov.ba/v2/attachments/3260_prijavni%20obrazac%20na%20bosanskom.doc List broj 2 - sami vrh - nisu u pitanju narodi nego nacije. tako je već duži niz godina - i pojave se plenumi i ni na kraj pameti im nije da to mjenjaju..... A Inzko i Novinari ih i dalje lože da su građani....
Opet nema građana Samo konstitutivni narodi i nekonstitutivni narod - jako bitno za čitav članak, plenum, odlučivanje, pametovanje.... NEMA GRAĐANA U BIH !
plenum cuda radi i u hladnoj vodi!
Sad sam sa plenuma ne znam sta hocu Sad sam sa plenuma nemam vodju Na melodiju Josipa Lisac "Danas sam luda"
vinja opet kasno :((( Pa curo draga čekamo te :(
Ne dirajte nam Fahru, pa mi smo iz Sandžaka došli da vladamo Sarajevom a ne da budemo radna snaga, upregnut ce mo mi Bosance glupe da rade za nas, bolje za nas nego za Srbe i Hrvate.Mi vodimo politiku, Bosanci vuku ko konji i država ide naprijed. FAHRO LEGENDO NAŠA... Jos jednom kazem, ko neglasa za SBB *** mu sve po spisku...
deniel smlatic, smlatim ti ga u shubaru cetnicku, iz aviona se vidi da si cetalj