Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jisili se opr\'o kad si izd\'ko. proljpso si se u zadnje vrijeme.
platforma je ista kao i 1992 medjutim cijela mudjunarodna zajednica je za cijelovitu BIH i ovi cetosi samo mogu da palamude bezveze .i njima je to jasno samo narodu plasiraju lazi.
Iste one ko i 1992..
Bravo pokojni Alija Izetbegovicu.Kad su Alijetini pred potpis Dayton-skog mirovnog sporazuma predlagali da se ukine,zabrani nacisticko-genocidna stranka SDS Alijetina je u svom maniru glupana odbio taj prijedlog rekavsi da on,Alija, zna kako ce on izaci na kraj s Srbima.A tek o ocinstvu tzv.Republike srpske da ne govorimo.Bravo Alija,pokoj ti dusi ipak.
@BiH upravo tako kako li bi oni napravili vlast sa himlerom?.Ovdje se moramo nositi sa nacistickom propagandom iz manjeg BH entiteta.
srbi imaju samo jednu platformu a to je genocidno fasisticka platforma koja ce ih odvesti u propast!
Pa ovo je moguce samo u bih, da jedna stranka koja je najdirektnije odgovorna za genocid u BiH jos uvijek djeluje u vlastima BIH, pa to je isto kao da Hitlerova Nacisticka stranka ucestvuje u vlasti u njemackoj........ccccc
eto vam smrdskih junaka u kampanji svaki dan za vratove a sad jarani...netrebamo se mi truditi da ukunemo gen tvorevinu oni ce je sami ukunuti veoma brzo....
Vase je samo da obratite paznju na prisustvo 20 ambasadora akreditovanih u BIH, nije losa izolacija, pristajem
Prvi put da se slazem sa SDS u ovome: \"Platforma je riješila pitanja o kojima su naše dvije stranke imale različita viđenja, a prvo je da ne priznajemo ni prudski ni butmirski proces, niti aprilski paket u budućim razgovorima o Ustavu BiH\", rekao je Bosić. Meni jedino ogovara RBiH.
a meni ovo lici da ste se napushili qrca ba.li . ja.neri lo. ja. vi
ovo meni lici na samoizolaciju.ne moze neko da predstavlja drzavu ako je pokusava da rusi i tako u krug do konacne samoizolacije