Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo ambiciozni planovi, most u Reljevu urađen, ono malo biciklističke staze katastrofa jutros čovjek šeta biciklističkom stazom a lik na biciklu vozi dijelom trotoara predviđenim za pješake. Samo bih volio da jeadan kružni tok urade kako treba, kružni tok u Velešičima ništa nije promjenio, onaj na dobrinji problem sa trolom (morali popravljati već napravljeno).
Most u Reljevu je napravljen i vec radi punom parom, nema vise guzve i klepetanja mosta. Osevapili su se, prosle godine covjeku tockovi propadose kroz truhle daske. Bilo je strasno proci preko tog mosta, a to je jedini zaobilazni put od Stupa do Vogosce.
biciklisticka staza - nevidjeno izvlacenje para. pola milona za stazu na vec postojecem plocniku!
Nasi kruzni tokovi koje napravimo vode se politikom " ne vecim od šestara " . Dobri su ovi kruzni tokovi na saobracajnicama, podrzavam u svakom slucaju izgradnju istih samo brate da su malo veci - siri jer kad idem kroz kruzni uvijek mi se upali kampica od goriva koliko moram motati
Jos kad bi svoj posao radili kako treba, pa da to sto se uradi traje barem malo vise od jednu godinu, pa hajde. Nego vjecito neko krpljenje i naravno pranje para, jer da ono sto urade traje kako bi se onda opravdali gdje se pare trose.
hoce li radit sta u bulji?
Biciklisticka staza je najbolji projekat ove godine, sto se tice kruznih tokova zamolio bi nadlezne da se iz kruznog toka na Ilidzi izmjesti pruga i semafor, nigdje u Svijetu ne postoji semafor u kruznom toku, gadi mi se proci tim kruznim tokom na kojem se narod progoni kao stoka u tor, dok jos nije privatizirano pruga se moze izmjestiti krugom Energoinvesta i podvoznjakom dovesti na terminali.
Pises gluposti. Prvo u svijetu ima primjera komplikovanijih KT od ovog naseg na Ilidzi. Drugo izmjestanje pruge kroz Energoinvest je skupa zajebancija a ne znam kakav podvoznjak spominjes, pa pruga nije cesta da se tek tako spusta i dize
Nisi bas puno inteligentan da bi skontao da se pruga moze provuci ispod ceste i cesta podici iznad pruge bez velike promjene u nagibu terena, i biciklisticka staza je skupa zajebancija ali je dobar projekat, zamisli koliko se goriva potrosi na guzvi u tom kruznom toku, koliko stanovnika Ilidze izdvaja na lijecenje od astme, raka pluca i drugih bolesti zbog zagadjenosti zraka, koliko je njihov zivot nekvalitetan zbog te guzve, umjesto da kuci dodju za 15 minuta, sa svojom porodicom sjedu veseli oni dodju iznervirani od cekanja u guzvi, gori im bio povratak kuci nego cijeli radni dan, po tvojoj logici koliko je to skupa zajebancija trebali bi se jos voziti u konjskim kolima, nije trebalo praviti tramvajsku prugu nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)