Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo vremena niste napisali članak na ovu temu i niste mogli više izdržati, sram vas bilo, ničim izazvani pišete
DW pise a ne klix. da si procitao znao bi. tipicni ruski troll
Alija je izdajnik isto ko i bakir
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo se budale lože na ovaj članak. Na ovim prostorima u potpunosti vlada NATO. NATO je primio Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku s ciljem da napravi obruč oko balkanskih državica kako bi svaku moguću vezu s Rusima prekinuli.
Možda Rusija planira ali ne planira Srbija...
NATO tj Amerikanci su bombardovali srpske strateske polozaje 1999. E sad ja pitam, sta je to Rusija uradila da isto sprijeci?
pomogli bi nam kosto su 90-tih Embargo
Ko vas jebee
Ne budete li pametni, lako je moguće da se ponovi rat. Aca se naoruža, a to nije bez plana.
Pa nakon ovog teksta- srbi su blize majcici Rusiji… a ne Rusija -Srbiji
ZIJAD BEĆIROVIĆ, dir. FIMESA za SB: “SDA se može mnogo toga opravdano prigovoriti, jer su to zaista zaslužili. Međutim, ne smije se pod izgovorom SDA udovoljavati rušiocima države i ispunjavati njihove želje i zahtjeve, dakle srušiti državu. Stvari treba gledati kroz prizmu države Bosne i Hercegovine, a ne SDA. Ovo sve vodi BiH u ambis”.
Mi smo se prebrojali.
Sve su ovo nadri stručnjaci, nego šta kaže Galijašević?
Zapad sprma zece za rat u BiH a okrivljuje se Rusija interesantno a ceka se bekan da na svata puca ili nesto slicno prestava moze pocet.Ko je trazio 2 poluvrijerme dobice.
Samo ne dozvolite da budemo goloruki ko 92 ako se ratuje da ratujemo ljudski.
DW bi da otvara ratista a kod njih drzavni udari na probi.
Što da ne. Dejtonsku nepravdu kad tad treba ispraviti. Razbucati entitete, kantone i famoznu konstitutivnost. Da ne bude ni srpsko, ni hrvatsko, ni bošnjačko-muslimansko, nego da bude evropsko-njemačko.
Rusija ne planira ništa. Treba im samo predah da se naoružaju jer su državu oligarhi i Putin iscjedili dokraja a lovu prebacili na zapad u demokratske zemlje. A kako ovaj sukob i dalje raste obuhvatiće i druge zemlje sa vremenom. Putin bi rado primirje ali ne i mirovni sporazum. A koga boli sad za Kosovo i BiH. Ne samo te zemlje. Dugotrajno gledano je najbolje napustiti Evropu u pravcu Amerike
Greska Gelecek , upravo sada je vrijeme da se rusiji-Putinu odsijece glava . Upravo sada je vrijeme da se se EUROPA digne i pokaze svoju snagu .
Neka nas ostave na miru sa svojim analizama , bjelosvjetske protuve i neka se brinu o svom stanovništvu i svojim posrnulim ekonomijama. ' Dušebrižnici" su nam i ranije glave došli. Metite svoje dvorište jadni bili.