Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danijel Planinčić je oglašen krivim za organizovani kriminal iz člana 250. stav 2. KZBiH, u vezi s krivičnim djelom ubistvo iz člana 166. stav 2. tačka a) KZ FBiH i krivičnim djelom teško ubistvo iz člana 149. stav 1. tačka 1. Krivičnog zakona Republike Srpske (KZ RS). i IZREKLO KAZNU ZATVORA 6g i 6 mjeseci.....UZAS...UZAS...!!!!!! Pa za placku granapa se dobije 5 godina.!!!!!!
A vamo se brinu o lijinom životu.Komplet grupu oko Turkovića,javno posmicati,objesiti,neka vise na Kranu ko u Iranu,nema tu šta,ha ja.