Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam na uspješnom usponu
IZ ISKUSTVA JA NIKADA NEBIH PUSTIO SRBADIJU NA NEKU PLANINU ILI BRDO..TREEBA PROVJERITI TE VRHOVE DA NISU UKOPALI NESTO DA BRANE NEVINI SRPSKI NAROD..
e ovi znaju zasto zive
Naslov vijesti je recimo mogao i da glasi \"Srbi na vrhu Amerike\"
Ja mislim da kad su se popeli da je ona otišla i još više od njega jer mu se još jednom POPELA!
Bravo Trnovljaci, ma koje narodnosti bili. Trnovo je uvijek bilo multietnicko kao sto je i dan danas.
Svaka ti čast ANONIMNI BOSANSKI SRBINE........
Dragi Bosnjaci Bosna je drzava i nas Srba.Rodeni smo ovdje i ostajemo ovdje,a vas je problem sto smo najbolji u osvajanju vrhova.I da su razvili gore BiH zastavu opet bi vam bilo krivo sto je Srbi razvijaju.Na vasu zalost ostajemo ovdje i osvajacemo vrhove,a vi gledajte odozdo
Nema zastava, pa naravno d aje nema... Bosanske srbe u Srbiji MRZE. BH hrvate u Hrvatskoj MRZE. Srbi prosipaju srpstvo, a hrvati se prave hrvatine, a njihovi ih mrze, pljuju i tjeraju... HAHAH. A, ti isti srbi i hrvati velučaju Srbiju i Hrvatsku, navijaju za njihove sportiste, a svoju državu, našu nam dragu BiH pljuju i mrze. AKO VAM SE NE SVIĐA BiH idite, sretan vam put. Idite i nikad se ne vratili, kad nemate mozga!!! Da ga imate iskoristili bi ga u svojoj državi na najbolji mogući način!
Nevjerovatni komentari :( Uspjeh za svaku pohvalu!
Hahahahaha, pa nisu objavili zato sto je seljacina, vidi mu carsaf zastava, hahahaha, ovi iz Trnova se barem nisu ni sa jednom slikali, i sto bi? Vjerovatno su svojim sredstvima otisli na ekspediciju....
http://www.rozajac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=36:semir-kardovi-osvojio-akonkagvu&catid=3:vijesti&Itemid=24 a o njemu ne izvjestavate???
Mi samo dobri u stvarima koje ne donose pare
JESU SE SLIKALI SA SRPSKOM TROBOJKOM,ALI TO NA TEH.-X NECE BTI OBJAVLJENO. SVE U SISTEMU VASE ISKRIVLJENE SLIKE MULTIKULTURALNOSTI I SLIZNIH AZIJATSKIH LAZI.POGAN IZDAJNICKA,SKARTU OKOLNIH NARODA!
Ovi Smrdi, pardon Srbi se najedu krmetine i kontaju da su najpametniji, pa onda ostavljaju svoje glupe komentare, ko ne želi da živi u BiH pravac Srbija...
Tvoj google je cirilici ili si ti nepismen, a mozda se i google igra s tobom http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B0%D0%B3%D0%B2%D0%B0 Eto ti na srpskom da ne prevodis!
ma sta ces dobiti da se rastanemo, samo jos gore.. mislis da republiku srpsku srbija jedva ceka ili da moze sama nesto da uradi! ma daj... a to sto ti govoris da ne mozes ocima da gledas nekoga ko nije vjerski nastrojen ko ti, to je tvoj veliki problem, a ne problem drzave!