Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Veeeedeeee :P :P uvijek sam znala probrati hahahah
Zabraniti gradnju bez odgovarajuce termo izolacije, korigovati cijenu energenata (drzavnom subvencijom socijalnoj situaciji), izbaciti auta sa visokom emisijom izduvnih gasova (pretezno dvojke) i jos par sitnica. O da, uvesti besplatan gradskiprevoz i zabraniti saobracaj od Higijene do Bentbase Sarajevo bi bilo vazdusna banja Ali eto ljepse je u smogu, ima vitamina
Bravo za CETEOR. 95% potrošiti za procjenu i studiju, a onih 5% za centralizaciju grijanja i toplotnu izolaciju. Dok je sarajlija zimsko sunce je bilo i ostaće jedva vidljiva blijeda fleka na nebu.
Snijeg pade na behar na Bandića
Sarajevo će se dekontaminirati jedino kad se opet bude zvalo Vrhbosna.