Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kolko me nervira kada se ove strane ambasade i njihovi NGO krpelji ophode prema nama kao da smo juce s drveta sisli, pa ce nam eto sada oni otvoriti oci i nauciti nas.
Jel te to stvarno iznenađuje da im BiH tako djeluje? Dobar dio stanovništva nepismen, svugdje samo religije, nacionalizam i prije svega sveprisutan i sveobuhvatajući idiotizam.
hajd se raspitaj ko je u sarajevu organizovao najvecu dostavu pomoci poplavljenim naseljima proljetos da ti pomognem - nije crveni krst, kriz, polumjesec nije ni sda, sdp, sbb, hdz, snsd, sds i ostali
Šta je s ovim tipom na slici jesu li mu ruke i ramena premali ili glava prevelika
A dje Papetovo pravo na zasluzeno obestecenje?!
hvala ti Bože što nisam Bošnjak... to ti je jedna skupina ubleha uvjek spremnih da okrive nekog drugog za svoj neuspjeh, to ti je jedna skupina uvjek spremna da traži milostinju a kada je dobiju onda pljuju na tog istog ko im je dade to ti je moj Bože naš Bošnjo
jašta....
svi imaju pravo na sve samo pederi nemaju pravo na zivot
Ljudi imaju pravo da im izgradite kuće od para koje ste spiskali na taj photoshooting,a nikakve fajde...
Da, a ja imam pravo da mi ti kupiš auto za pare koje spiskao na cigare i kladionice.
Ljuska prava? :)
čista ubleha i trošenje para na gluposti
"Mislim da Holandija mora odgovarati za svoja djela '95 i za danasnju islamofobiju.". DinoSA
Opet neka mrtva slova na papiru?!
samo peru pare na nama
bolje bi bilo da ste te pare uputili u penzioni fond.da posteno zaradjena penzija bude malo podebljana.