Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da vas navise ubise ratovi, znas ono, pogibije, stradanja, iseljavanja, beznadje itd. Abortusi i nisu toliko bitni.
@@Sumadinac Ubise nas abortusi,brate.Ma,da je samo to.Isplivacemo,nekako,ovo je bogata zemlja.
Mozes svasta reci, ali to da US ambasador laprda nemoj nikad ni pomisliti. Sve sto osoba na takvoj poziciji kaze je dobro procijenjeno i planirano. Prije ce biti da upravo ti pricas gluposti...
Da je tako stvarno onda bi vas bilo u porodilistima vise od prosjeka, a vas je ispod toga. Znaci ili je lafina ili vam \"municija\" ne valja. Treceg nema.
Bila je nedavno anketa o seksu u Srbiji.Ispostavilo se da Srbi to rade dva puta vise od proseka,evropskog.Sta mislite o tome?
Hvala Turci na silovanju mi vlaske prababe radmile, napraviste covjeka od mene, i kultarisaste me pogane genocidne vere
pipo ne nerviraj se,udahni,i seti se i ti si bivsi srbin....samo priznaj sebi, i lakse ce ti biti:);))
Mi Bosnohercegovci oduvijek smo bili tolerantni i humani ljudi, zasto dozvoljavate da jedni divljaci i krvolocne ubice, srbski fendamentalisti kojima je crkva i sve neki sveci na ustima ali noz za klanje u rukama..vi pregovarae i dajete vaznosti i prava jednim opasnim grupama koji su samo orijenisanji silovanjima u klanjem u ime velike srbije,.jadna EU-o sto ukinu vize krvolocnoj bandi srbskih ubica?! BiH4EVER! BiH4EVER!
koji aparthejd,samo se seti korena,pipo....korena konvertito
a sto se duris,sta te briga,jednom konvert bio,ponovi samo cin,...sta te briga
Demokracija zasluzuje samo demokraciju a vi podrzavate segregaciju, apartheid, diktaturu srbskih ubica nad drzavom i gradjanima BiH-e!BiH4EVER!
Znamo i kako si ti nastao-Klinton nacija!!! Klon!!!
Vi dopustate da vas jedna banda krvolocnih fendamenalista ,srbskih terorista i siledzija, ubica i koljaca djece i civila ponizi za sva vremena, vi se borie za pravdu i demokraciju a dozvoljavate da vas jedna banda ideologa nacista srbskih ubica GAZI ko i sve gradjane i drzavu BiH-e!
Vi ste svi izgubili kredibilitet svih demokrata , dozvolili se da hitelerovci srbi ratni zlocinci i fasisti pobijede, to se ne pamti u historiji!
Pipo os da mi palpiras jezikom po mu.dascima:)) da te zelja mine,dok ne nadjes novog bega?