Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvati su pizde i to je cinjenica, cim do sada nisu bili u stanju da krenu u oruzanu pobunu za taj treci entitet o kojem stalno drobe.. ali dobro istorija je pokazala da su oni jaki samo kada imaju uz sebe strance koji ce vezati ruke Srbima dok ih oni tuku ;) ali krajnje je vrijeme da hrvati krenu u tu pobunu inace ce nestati i perigu.zi ce da ih pojedu za dorucak ;)
nisu frajeri pravi hrvati da finansiraju ove male lopove po Hercegovini..moze donekle ali valja se prestati grebati...verbalne podrske ce biti napretek...ali valja paziti na eu (to ovi mali hercegovci trebaju znati) jer ulaskom i pristupanjem eu sta ako isto potraze ostale drzave za svoje sunarodnike u ostalim drzavama, ode eu u .....i kada ce ovdasnji srbi i hrvati shvatiti da su samo moneta za potkusurivanje u pregovorima sa velikima za racun \"maticnih\" drzava...
Ako Hebrang bude predsjednik stvari ce biti drugacije glede odnosa prema BiH Hrvatima . Mesic je bio pseto i otici ce na povijesno smetljiste kao idiot i lizac bosnjacke guzice .
Hebrang je najvece smece u Hrvatskoj politici,cijelo vrijeme sa Tudjmanom radio na podjeli nase zemlje a sad ko fol samo podrzava Hrvate u BIH. Nista se ne moze vjerovati ovom ortodoksnom lazovu.