Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBO VAM GANIC MAMU . STO SE NISTE OVOLIKO DIGLI KAD JE ILIJA JURISIC UHAPSEN, PA I OSUDJEN. COVJEK SAD TRUHNE TAMO. GANIC NISTA NIJE VRIJEDNIJI OD ILIJE, I NIJE NISTA VECI BONANAC OD NJEGA ! ! ! ! !
@frenk..........mozda ti govoris u svoje ime......sta ja znam....ali mi smo Bosanskohercegovacki muslimani.........a balijom se mozda ti osjecas........trebao bi znati da balija znaci.....seljak......zatucan.....i dovoljno je sto to sumnjaci zloupotrbljavaju i zovu nas sviju tako......ali mi nisu jasni takvi kao ti........
U B I Z A K O LJ I D A S R B I N N E P O S T O J I
LJudi moji zar ne vidite sta se desava....Srbi spremaju novi rat, a mi glupe Balije isto kao 91 godine protestujemo mirninm nacinom po gradu....Probudi te se jednom.....Ovo se sprema novi rat.....Mirni protesti su za |
PA OVO JE PRAVI KINDNAPIING JEDNOG OD NAJVECIH INTELEKTUALACA SVIJETA! PA DAL SU SVJESNI ENGLEZI I SRBIJA STA RADE, PA NJIH TREBA TUZIT ZA TERORIZAM I KINDNAPING! PA STO SE NE ISTJERAJU ENGLESKI I SRBIJANSKI AMBASADORI! PA STA RADI AMBASADOR BOSNE I HERCEGOVINE U LONDONU? AMBASADORKU TREBA SMJENIT JER NIJE KOMPETANTNA A MOZDA I RADI ZA SRBIJU! SVE TO NISU CISTA POSLA!
jos jednom ponavljam treba uhapsiti njihivog ambasadora i promijeniti za Gos>Ganica,pa neka govore sta hoce ,lahko je brljaviti i lagati sa slobode jer E#ngleska je oploty kolonijalizma i zlocina i zato pomaze smrdskim zlocincima.zasto kostunjavi nije uhapsen jer imaju snimci kako puca po Sarajevu.
Da razjasnim Lloyd je momak zaostao u razvoju mentalo. Njegov intelektualni nivo je ravan nuli. Redovno uzima lijekove, ali kako se vidi iz njegovih blebetanja slaba korist od toga. Nije jadan on kriv nego priroda.
Da razjasnim, svaka cast Blairu i Clintonu sto se tice Kosova i posebno bombanja Beograda, slucajno sam se zadesio tad na Jadranu, koji je to dozivljaj lijep bio navece uz vino na teresi slusati brujanje NATO aviona iz Aviana za Beograd, medjutim potjernice koje je Beograd raspisao za njima 1999 godine nikad se nisu uvazavale u Londonu na osnovu tog sporazuma?
ZASTO ONDA NISTE UHAPSILI BLAIRA, CLINTONA, SOLANU KAD JE MILOSEVIC RASPISAO 1999 GODINE POTJERNICE ZA NJIMA, NA OSNOVU BRITANSKO-SRPSKOG SPORAZUMA IZ 1900 GODINE? ENGLEZU, NE PRAVI SE ENGLEZ. DA NE PRICAMO DA JE CIJELI BRITANSKI PRAVNI SISTEM, SISTEM NEKE AFRICKE BANANA REPUBLIKE.
Engleska je uvjek bila na strani srbije zlocina genocida......ENGLESKA KURVA SRPSKA-SMRT FASIZMU ENGLESKOM I SRPSKOM........
MA, MAHO TI NE MAHO....
Pogooglaj ga Michael