Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde de sto su pitanja idiotska, nego kako se dobija veci cin sto si gluplji ili? Vojniče šta leti? Druže vodniče, leti avion. Šta još leti? Druže vodniče, leti helikopter. Odlično, šta još leti? Druže vodniče, leti krokodil. Kakav krokodil, koja budala ti je rekla da leti krokodil? Druže vodniče rekao PUKOVNIK. Leti ,leti,ali nisko, nisko, leti promrlja vodnik.
Samo da informiram kliksere da je u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Gile kralj :)
Koji instrument svira Meho harmonikaš?
Pa to je dvosmisleno!
ETO RAJA OPET BACJTE PARE NA PAPIRE I NA ODLAZAK NA TESTIRANJE. :)))...
Kada se uzme u obzir pad kvaliteta u obrazovnom sistemu u nasoj drzavi onda je vrlo vjerovatno da ce mnogi imati teskoce sa ovakvim pitanjima ;)
MA KAKVE VEZE IMAJU OVA PITANJA SA VOJSKOM JARANE.A I TAKO JE KONKURS NAMJESTEN TAKO DA AKO I ODGOVORIS NA SVA PITANJA TACNO NEMOZE TE ZAPAST DA BUDES U OSBIH.OSIM AKO IMAS BABUKU SA DOBRIM NOVCANIKOM ILI DOBRE VEZE U SDP ILI SDA.
"kandidati će morati odgovoriti koliki je zbir uglova u trouglu, koliko iznosi Pi broj, koja je formula za Pitagorinu teoremu," Znam tehnički fakultet na kojem 80% studenata ne zna odgovora na sva ova pitanja.
najvjerovatnije oni koji su sastavljali pitanja nisu zavrsili ni osnovnu a kamoli srednju skolu. e mila majko ko nam sve vedri i oblaci, uzas jedan
pa dobro, koji mentalni sklop zeli da postane vojnik, vjerujem da su mu ova pitanja po mjeri.
primjer "novinarske pameti"... "Mnogo je i pitanja iz geografije. Tako će kandidati morati znati šta su stratusi, cirostratusi, cirusi i stratokumulusi,...." Naravno, tipično "geografsko" pitanje, nema nikakve ama baš nikakve veze sa meteorologijom, ako ste slučajno to pomislili...... eko babo, ko se kome ruga....
...koja rijeka protice kroz posavinu?
I ovo je nekima tesko
sto se tice znanja mogo bi im komandant biti u vojsci sto se tice štele ne bi mogo ni brisat podove
Klasicna psihotet pitanja Dok je bila regrutacija slicna su bila, sta od toga pravite bauk
inace i pitanja i ostala fizicka testiranja su nepotrebna jer na kraju ce dobiti posao ljudi koji imaju stelu kao i obicno u BiH. znam ljude koji su imali preko 95% na testiranju i pali kofol psihotest. em te zajebavaju em prave budalu od tebe. zivjela BiH
i polozice oni sa najvecom stelom...
Pa moraju biti inteligentniji od prosjecnog bosanca, zato ova pitanja, sta hocete. :D
U 5 deka je to sve
Pa sta ce vojnicima znanje. Vojnici su profesionalne ubice, za to se obucavaju.