Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon... Krajnje je vrijeme da se pocne proces izmjene ovog ustava BiH. Evidentno je da BiH ne moze napredovati sa ovakvim ustavom. Politicari, svjesni da nam nema napretka, koriste ovo stanje u drzavi da pokradu i ovom malo jada sto je ostalo. Evropa nam je vezala ruke u samom pocetku puta ka EU, kada je zahtijevala da BiH samo jedinstvena moze pristupiti istoj. Sada se samo prave gluhi i glupi i odlazu problem BiH.
Već je riječ o "trokutu razumijevanja Mostar - Sarajevo - Banja Luka." Krenulo je
Picula kaze da se radi o tri problema, nigdje ne govori da tim problemina daje za pravo da idu svak svojim putem.Samo ukidanje entiteta moze dovesti do ubrzanja ulaska u EU. U EU ulaze drzave a ne entiteti.Sto se tice fast track programa procitah ovo.Projektiranje interakciju u dijalogu.Robert Bosch pogledaoodržavanje međunarodnih odnosa i međunarodnog razumijevanja kao važan zadatak.U početku je pomirenje s Francuskom, prema Zaklade Robert Bosch radi u svih 28 država članica Europske unije i drugih susjednih zemalja u Europi,Rusija,Japan, Indija i Kina, SAD i Turske.Spaja ljudi je najvažniji instrument međunarodnog razumijevanja položiti dugoročne osnove za razumijevanje i suradnju između Njemačke i drugih zemalja.Potičemo naše programe stipendiranja potencijalnim vođama iz politike, medija, poslovnih i upravljanje.Mi smo okupiti novinare, političare, umjetnike i znanstvenike kako bi razgovarali o pitanjima bilateralnu i multilateralnu suradnju, dati poticaj za razvoj civilnog drustva
Ukinite Dayton pomozte Hrvat, Stipe ti si za cjelovitu BiH,,,vi te u EU i pomozite našoj BiH
najbolja opcija rekonstrukcije bih je podjela na tri dijela.
Ma nikud ici sa ulica dok ne pocne hitna rekonstrukcija cijele republike BiH,a nek oni poprdani iz vlasti drze govor ko sto su i naucili,al ako ih sad ima ko slusat.
Bit će rata kažu svi a ja ću umrijeti od ljubavi....jel neko vidio Tamatu
Građani Bošnjaci spalili sve - sad problem - niko drugi neće da se lati upaljača - niti iko drugi želi da mjenja bilo šta. Apsolutna tišina.
Uredit državu na principu stranog kralja koji ima doktorat iz ekonomije i radio je u bar jednoj ozbiljnoj svjetskoj firmi. Plaćat ga milion mjesečno, a ostatak para od administracije koju treba otpustit ulagat u privredu.
akoneko moze sivesti red I disciplinu to je rahmetli tito sa golim ostrvom. treba jednog covjeka staviti na vlast I ako sta zajebe, da ga narod skine sa trona.Iskreno bolje da nam pisalju iz Eu Angelu Merkel
Urediti drzavu na principima distrikta brcko..
u pravu je tonino, od do, sto jes jes.
pusti šuplju, opet će nas nekako zavrnut, stalno zavrnu. Ništa dok anđelina ne povuče veze :D
dajte molim vas pa koga u u EU brine BIH, osim Hrvata koji pak tu imaju svoje interese? Evo Njemačka jedva čeka još jednu zemlju da bude groblje njihovih miljardi-...http://www.vecernji.hr/svijet/bild-kladimo-se-hrvatska-je-sljedece-groblje-nasih-milijardi-558193
Drago nam je da neko ovdje štiti i Njemačke interese, imaš li neki zahtjev? Btw jebla te Njemačka više.
njemačka je glavna pasalo nekome ili ne, a ona ne želi proširenje!
Ako bez EU-a mogu Švicarska i Norveška, što ne bi i mi? :D
I jedna i druga država imaju uređenje od kojega se bošnjacima diže glava na kosi, to su kantoni/okruzi, jezične i kulturne autonomije, ..
Pa evo vec jesmo, podji u Banja Luku svi zaposleni, nema ko doci na proteste.