Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji put ih sahranjujete?
pa vama Bosnjacime ne moze nigdje biti dobro moze negdje u inostranstvu, jer se tamo ne pitate nista a jel se mal pitate...nema tu napredka...viditi samo na sta Srebrenica lici nije ni cudo sto Ameri hoce da je daju Srbima... nece da im i tu pare propadnu...
Nama brčacima jedino su stranci donekle štitili interese u Brčkom jer je SDP u Brčkom prodao bošnjake za jeftine pare zadnjih 12 godina,,a sad će biti još gore po nas.
sad pocinje teleplakanje !
siptari smrde na kilometre fuj bagra smrdljiva siptarska
pa i vrijeme je vise da stranci napuste i ne samo Brcko.. jer dok je god stranaca koji su iznad svih zakona BH, dotle je BH nesamostalna drzava i protektorat. a drzava koja nije u stanju samostalno funkcionirati, ne treba ni da postoji, jer tada gubi svaki svoj smisao...
što ne objavite potpunu informaciju da je samo turska bila protiv? ovo da će imat ovlaštenja na distanci je samo šuplja za naivne i glupe bošnje. brčko je pripalo srbima. ko od bošnjačkih političara ima hrabrosti da ovo javno kaže?
Znaci da je zlatko lagumdzija prodao RBIH - genocidasima srbima ! ZLATKO trazio kosti svoje djece koje ce ti srbi kad tad ub.iti !
dobiše srbi brčko.