Zakon o državnoj imovini u RS
0
PIC održao sjednicu, izjave nema
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa RS je u BiH, imovina je entiteska i to je gotova stvar. Problem je sto su msulimani jos u ratu i to u svojim glavama.
Postoji državna imovina i to: 1. državna imovina RS (49%) 2. državna imovina 24% (24%) 3. državna imovina HB (27%)
sto je nuzno, da cinimo samo da na placete
...........vas Ruje karaju , al dakle , masivno .........
Ne znam šta više očekujete od stranaca? Rat je završen prije 15 godina i neki bi željeli da OHR i dalje smjenjuje političare iz RS-a i donosi odluke na štetu RS-a. Dosta je bilo - GO HOME
Ovako je isto i Karadzic srao nemilice i izigravao nedodirljivog. Pametan uci na graskama al budali je dzaba...
@fsadfasdfas da su nani damu bila bi....nana sa dimamu!
Da hvo nije zabio noz u ledja, nebi srbi sada imali RS, vec bi po beogradu ekali, mislim njakali.
Haj neka bude kako ti rece...
Dedo, dedo, da vam nije bilo HVO-a vi vidjeli Banja Luke ne bi. Zato budi zahvalan na ovo FBIH-a sto imate i sto ste stvarno odbranili.
Odbranili sine odbranili. Neki odose pa potpisase Dejton. Mnogi su govorili, nemojte prije Banjaluke. Ne poslushase.Ovi sada gube. Vi sada dobijate. Zali boze onih sto ovo ne mogu gledati. Dovale sine... Dedo
Ali sine niste odbranili, to je ono cime vas vasi politicari lazu, zaboravili ste negdje usput da RS nije vasa, ono sto ste odbranili zove se Federacija BIH, tj onaj dio koji nije pod hrvatima.
Kad vidim reakcije na ovo sto se radi od strane Mileta i Co. stvarno me strah od pitanja \"ima li iko u BiH ko moze odbraniti ono sto su nasi borci odbranili oruzjem\". Nece niko to uraditi osim vas samih pritiskom na nase politicare. Inace bice kasno oslanjajuci se na OHR. Ko da ne znate sta Evropa hoce. Jedino USA moze to pitanje rijesiti na ispravan nacin.
kako smijesno izgledaju i PIC i OHR nemocni da zaustave osamostaljenje Republike Srpske.
Mnogo se kurci ova srbska nejac...mogli bi opet na traktore... Kad dobiju po kosu onda se cude zasto pakteici padaju sa neba i zasto se penju na traktor