Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već sam o tome pisao a ponoviti ću:SDP i SDA su ovaj igrokaz o nedogovaranju od 15.mj odigrali samo da bi HRvatima skratili mandat za jednu trećinu.Nikakav drugi razlog nije postojao jer sve je ovo bilo na stolu i u siječnju 2011.Treba zapamtiti pa vratiti jer je sljedeći njihov mandat na čelu Vijeća!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
premijar mostarac!
Roknem im u...Ko ove budale sto pita i sto se mijesaju - da nece mi izmasirat onu stvar kad zena nece?
Ajde nek su najzad formirali i tu vlast ali ja zbilja ne vjerujem da ce se ista promjenit. Lopovi (ISTIi ko i dosad) ce i dalje krasti a narod tesko, tesko moc zivjet od plate. Ko je i ima.
E jest mi drago sto je to Bevanda evo k.i.t.a mi se digla i sav sam se najezio...