Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH se neprekidno vrti u potrazi za izgubljenim vremenom. Niti može opstati bez pomoći međunarodne zajednice, niti može sama smisliti koncept održivog opstanka kao stabilna multietnička država. Tvrdokorna stajališta ne popuštaju a od njih dobro žive jedino političke elite. Svi drugi će otići.
@ \"Da znaš šta znači pojam konstitutivni narod, ne bi pričao te gluposti. \" Konstitutivni narod Bosne su Bosnaci Bosanci su jedini istinski cuvari Bosne i Hercegovine Dekonstitutivni narodi su anamooni..preciznij ehrvati i srbi Dekonstitutivnih naroda u BiH nije ni bilo do aneksij Bosne De kad si tako pametan upri mi prstou na BiH teritoriju na nesto sto je srpsko ili hrvatsko a da je starije od 130 godina... Narod je jedno Nacija je jedno Religija je jedno PS ccc koji si ti cafir
Da ako se ukine OHR, nema vise silovanja ko voli strance na svojoj zemlj, pa zna se vole ih petokolonasi koji su prevrtljivci.
Nebi oni imali posla ako se zatvori OHR to znaju i budale cak
Ko reko bi da je BiH vazan faktor sudeci po tome kako se izvlace ove nebuloze iz diplomatskih kanala. E, moji Bosanci. Niko nam nece donijeti nit slobodu, ni radna mjesta ni drzavnu imovinu ni red ni rad dok se tri naroda ovdje ne dogovore. Sve do tada igracemo uspavanku zvanu drzava-nedrzava... Ja toliko a sad svi na jedno pice u kafanu. EU casti.
I meni je bio. Ti si izgleda bio mali pa stvarno ne znaš šta je rat, nisi dežurao na Treskavici i na Nišićima i čekao kad će diverzanti, kad granata, kad izgubit glavu bezze. Zato pričaš gluposti, a o politici i ustroju država koje nas okružuju pojma nemaš. Da znaš šta znači pojam konstitutivni narod, ne bi pričao te gluposti.
@@buzdovan 15.12.2010. u 13:28 Meni je rat bio u drzavi gradu na kuci i u kuci pune 4 godine..Tebi?? U hrvatskoj federalna jedinica za srbe.. Informacije radi Bosnjaci u hrvatskom Ustavu ne postoje, postoje muslimani valjda kontaju da se radi o hrvatima muslimanioma..NDH logika..Jel tako.. U Crnoj Gori Albanska federalna jedinica..Bosnjacka federalna jedinica.. U Srbiji Bosnjacka federalna jedinica , Madjarska federalna jedinica Rumunska federalna jedinica itd..Makedonija Albanska federalna jedinica ITD.. Da ponovimo jos jednom... Bosnje pamet u glavu a metak u cjev..to vam je jedini garant opstanka vas-nas i mene sa vama Toliko
MNOGO POZIVATE NA RAT,TAKO STE POZIVALI I VEZIVALI ZASTAVE POCETKOM DEVEDESETIH,PA ST SVEDENI NA JEDNU CETVRTINU BEEEHAA DZABA SE Q.CITE DVADESET GODINA JE SRPSKA OKO VAS.NE SMETE PRHNUTI U NJU. OSIM OVIH LAJAVACA NA POTEZU MINHNEN -MALME- ST.LOUIS
Ovaj isti Ekrem Jevrić :)
Ko želi rat, dabogda mu u kući bio. I ne znam kakve veze imaju spomenute države s našom, u kojoj žive tri konstitutivna naroda? Nikakve. Ne možemo mi tražiti nekakav entitet u Hrvatskoj, ima nas malo nešto u Dubrovniku i Zagrebu, to je tealnost. U CG i Srbiji možda, zbog Sandžaka, ali to je nešto drugo.
I ovako je - \"put u nepoznato\". Prisustvo EU i SAD treba institucionalno pojačati. Ukidanje zagovaraju isti oni (srpski) zločinci koji su izazvali rat. Samo na mjesta međunarodnih predstavnika treba birati \"čistije\" i odlučnije (hrabrije) osobe, nego što je to Valentin Inzko.
OHR j..e Bosnu gore nego Dodik.
@ CRESPO U koliko te tvoje \"unije\" naprave u Hrvatsko Srbiji Crnoj Gori Makedoniji onda moze i u BiH S obzirom da navedene drzave ne zele nikakve unije u na svojoj zemlji to znaci od te srpskohrvatske ideje na zemlji bosanskoj nema nista.. Mi Bosnje to necemo dozvoliti pod cjenu totalnog rata svim mogucim i nemogucim sredstvima Jasno ! Jaj sad his s portala idi na poskok odakle si se dovuko
Jest, jer ovako ćemo izgubiti sve, i ovo što imamo. Sav se narod slio u Sarajevo, jer je država nakaradna, samo u Sarajevu se može nešto napraviti. Još sad kad su nam ukinuli vize, svaki drugi čovjek priča kako će otići čim mogne. Bolje i to što je naše da bude definitivno naše, nego da nas chete i ustashe zbiju na potez Tuzla-Sarajevo-Zenica.
O našoj, srpskoj i hrvatskoj, ali, ponavljam, bez secesionizma. Bez tog ništa, samo belaj...