Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U doboju nije postavljena ni jedna jedina vreća sa pjeskom kako bi se napravio nasip, nego je kum dotičnog gradonačelnika ujutro kada se već znalo da nam nema pomoći istresao jedno 10-ak kamiona šljunka koji je prva voda odmah odnijela. Iz tog razloga tužilištvo ili bilo ko drugi mora da reagovat na njegovu nesposobnost - Zatvor!!!
sad ces petrovicu biti zgazen od dodika cilj mu je da bude preuzet doboj kod njega ce biti kesa od humanitarnog novca
Privrednici Doboja,hahahah,navedite mi te privrednike,Doboj je jedan od rijetkih gradova koji nije imao nikakvu privredu,spasavalo ga je to sto je regionalni centar i sto je dobio status grada,sva "privreda" u Doboju se svodi na usluzne djelatnosti.
Traži specijalan status unutar BIH i svi ćemo vam pomoći,Na Banjaluku ne računaj sve će pare za puteve pred izbore ...kao i dosad.
Јебо владу, жељку, додика....све њих редом.
Za mene ostavi onu Pandurevicku!Nema sta,mala rastura! Majkicku cemo dati nasem uvazenom kolegi Zaretu!
Ne bih na nju bAciklo naslonio jaro
Petrovicu,sacekaj da premijerka i njen sef dodo prvo preberu hum.pomoc a ti i tvoje Dobojlije cete dobiti ostatak!