Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ste ovo uradili stanovnicima KS napravite i sljedece sedmice, UMJESTO DA SVI USTANU NA NOGE I JEDNOM ZAUVIJEK SE RIJESE GRASA I NJIHOVOG JAVASLUKA NIGDJE NIKAKVOG PROTESTA, osim po forumima sa mindera. Neka vam je ovo gras napravi kad ste ovce, umjesto da ste dosi u gras i polupali i radnike i vozila vi stoko placajte taksi i pjesacite sa grasovim kuponima u depu!!! da je koncert ace lukasa bile bi hiljade prisutne a kad se treba boriti za licna prava nigdje nikoga!!! kad svako pojednica se dozove pameti TEK TADA MOZEMO OCEKIVATI NAPREDAK, a do tada suti i trpi!!!
Dosta je više nakaradnosti u ovoj državi !!!! Ovaj narod zaslužuje bolji život !!!!!!!!!!!
MINISTRE HIMZANIJI I OSTALOJ BAGRI KRIVICNA I OTKAZ POD HITNO NEMA DRUGE,DOSTA JE VISE NJEGOVOG MANIPULISANJA NARODOM I OVIM GRASOVCIMA HIMZANIJA NA ONOM KLIPU GDJE PRICA ISTO OBICNA NARKOMANCINA JEDVA NA OCI GLEDA,UBILA GA SDP-OVA SLJIVA
...dragi ministre, obična si bahata bitanga...
DA NAM JE ZNATI ŠTA SVE JOŠ LAGUMĐIJA I NJEGOVI CRVENI KMERI NEĆE UČINITI SAMO DA OSTVARE SVIJE CILJEVE I JOŠ POKRADU I RASPRODAJU ELEKTROPRIVREDU, TELEKOM I OSTALA JAVNA PREDUZEĆE. SAMO TREBA HAPSITI - ŠTA RADE ORGANI GONJENJE ( ŠTITE RADOJICU KRIMINALCA) I NE HAPSE OV U BAGRU.
gospodine Petrovicu, kadrovska politika je itekako bitna. od kada je Hasan Basic postavljen za direktora tog preduzeca,obustavljene su uplate penzionog,zdravstvenog i uplate kredita radnicima,a koje su se uredno odbijale sa njihovih platnih lista.postavlja se pitanje ko ce za to odgovarati?ko vodi finansije te firme?sta dalje?iz vremene njegove vladavine stotine radnika su dobile druga rjesenja (poslove),diskriminirao je radnike i unistavao na svaki moguci nacin,prijetio vec unistenim radnicima otkazom i sl..da li postoji i jedna institucija koja ce uci u tu firmu i pretresti sektor za kadrovske poslove,sektor finanasijskog poslovanja i dr..izivljavanje ne smije i ne treba niko da trpi!!! pomozite napacenom narodu!
Samo potpuno ukidanje kantona može rješiti probleme u BiH pa i u gradu Sarajevu. Glomazna administracija sa nesposobnim vladama uništava privredu radi same sebe. Danas Gras, sutra zdravstvo, školstvo,...kraha nema.
KOJII STE VI KRETENI DOK VAM BAŠIĆ I NJEMU SLIČNI KRADU PARE ISPRED NOSA VI SE TU PREPUCAVATE UMJETO DA USTANEMO I SKLONIMO OVAJ ŠLJAM.
sve nam u drzavi propada,ne treba vama ni GRAS ni CENTRO, i onako se vozate za daba svi,i fino drvlje i kamenje iz svojih soba po narodu i radnicima,a to sto njihove porodice i svih radnika koji se bore za bolje,nemaju sanse za napredak dok nas ovi demagozi vode u dubinu.lahko je kaljat i ljagat radnike dok to nisi ti i nije ti interes.svi bi da se j....u a da im ne ude
HOCEMO KRIVICNE PRIJAVE PROTIV HIMZANIJE LOPOVA KOJI ZAVI OVAJ GRAS U CRNO NAROD GA SAMO JOS VISE ZAMRZI ZBOG HIMZANIJE A NJEGA BOLI BRIGA KAD SJEDI U KANCELARIJI I KRADE,DOK NAROD VOZACE PLJUJE I PSUJE HIMZANIJI KRIVICNA I OTKAZ!!! HIMZANIJI KRIVICNA I OTKAZ!!! HIMZANIJI KRIVICNA I OTKAZ!!! HIMZANIJI KRIVICNA I OTKAZ!!!
E pa tako ti je to kad postavis "budalu" za direktora... Budala se snasla izgleda
Dostaje bilo njjihovog... Dosta!!!
Naravno, nista se promjeniti nece, Basic ce i dalje krasti iduce 2 godine i narod ce se i dalje zaliti kako vlada nista ne radi... a kada se narod (Radnici GRAS-a) pobunio, ostatak naroda se digo PROTIV NJIH I U PODRSKU KORUMPIRANOJ VLADI KOJA IH KRADE! PA JESTE LI VI LJUDI NORMALNI!? M.A.T.E.R. VAM MRTVU U GROBU STO SE OKRECE.
prvo, treba politiku odvojiti od ekonomije. kakav je to obicaj da nakon svakih izbora, stranke svoje kadrove postavljaju po preduzecima, skolama, vrticima, rtvu ???? drugo, javni transport treba privatizovati i otvoriti za konkurenciju. da - to ce povecati cijene i necete se moci vise voziti bez karte - ali ce transport biti pouzdan i finansijski efikasan.
Do sad nisam podrzavao sindikat Grasa al ovog puta su 100% u pravu.Ovo je bila jedinstvena prilika da se i drugi ne zadovoljni radnici dignu uz grasovce i rastjeraju onu bagru iz zgrade kantona.Zeljkovic napravio 70 miliona duga u Toplanama i nagradili ga premijerskom funkcijom,Kozadra zgrade sa Sarajlicem zida po Vogoscanskom parku i nagradise ga ministarstvom finansija...pa bi i Hasana Basica da udome,malo je klepio za ona 22 mjeseca direktorovanja...ma do u jutro bi covjek mogao o njihovim lopovlucima.Rak rana te drzave su istrazni organi i tuzilastva.Da su oni procesuirali par njih ostali bi razmisljali da li bi smjeli da rade ono sto sad rade.
Demokratija: nema razloga da se bunite ako neko doveden na poziciju preko stranke svojim neradom utiče na vaš život.
Ajd prenesi temu na svoj portal, ne pametuj ovdje.