Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iznenadne gradnje cesta po državi, navijački neredi, lomljenje lipa u aleji ambasadora... i još puno drugih incidenata apsolutno vezanih za predizbornu kampanju!!!
da hoce vise i zavrsiti ova kampanja slomi se ziv svaku noc hodam ;) .. valja kablove nosati
Samo je Špirić veći DEMAGOG od ovog Petrića!
kad će Doda ponovo počet govorit o neovisnosti RS? hajde, hajde Doda, prepali se i bošnjački političari, nemaju na čemu zasnivati borbenu predizbornu kampanju sad će Doda do Ćovića da pričaju o trećem, a bošnjaci će branit cjelovitu. i kao obično samo će ga narod ispušit, gledajući predstavu i polako umirući-jer je litar ulja jučer bio 3 KM, a poskupljanja tek slijede
Pecenje se hladi, Bosna se gradi.