Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKO BI SE TREBALO IZJASNJAVATI NA POPISU : Religija - Musliman, Katolik, Jevrej, Pravoslavac, Budist, Ateista, Agnostik Etnija - Bosnjak, Hrvat, Srbin, Albanac, Crnogorac, Makedonac, Slovenac, Vojvodjanin, Rjecnik - Bosanski Nacionalnost - Bosanac TO JE PRAVI POPIS a NE TOROVSKIH NACIONALISTA koji CE NA KRAJU POPISA PODJELIT RBIH-u NA 3 DJELA i time PLANIRANO OD GENOCIDNE SRBIJE I EU-e stvoriti Bosnjacku Palestinu ! BOJKOT POPISA I TUZITI SVIJA CJELOKUPNO KOJI SU USVOJILI OVAJ SKANDALOZNI ZAKON KOJI JE CISTA PRIJETNJA DRZAVI RBIH-i i PONOVO RATOM, KOJIM BI GENOCIDASI SRBI I HRVATI, TJ- SRBIJA I HRVATSKA ZAUVJEK POCINILi GENOCID NAD Bosnjacima, EKSTERMINACIJU Bosnjackog i JEDINO AUTOHTONOG NARODA NA BALKANU ! Naravno da bi se svak koji zivi u RBIH- i LOGICNO I PRAVILNO TREBAO IZJASNJAVATI KAO BOSANAC ILI BOSANKA, jer zivi u DRZAVI RBIH- !
SRNA je objavila vijest znas kako to kod nas ide - svi raspravljaju iskljucivo o plemenima, a svi su jednako nepismeni cuj razmimoilaženje...hahaha
U Srebrenici trajace brojanje glasova sve dok Camil ne izgubi,ako nije tako zasto se ta agonija ne prekine ili zasto nisu arsini za sve isti???
ili si ti nesto pobrkao ili u glavi nemas nista pa se nema sta ni pobrkati. prvo nauci razliku izmedju bosnjaka i turaka pa ces vidjeti koliko ti je komentar besmislen. ono sto jedan dio bosnjaka (muslimane) veze sa turcima je religija koju su njihovim dolaskom poprimili dok je drugi dio bosnjaka (krscanski) zadrzao istu religiju samo sto se danas stidi svoga bosnjackog porijekla pa se naziva srbima i hrvatima. al` to je opet druga tema nego ti malo procaprkaj po istoriji pa ako pronadjes genocide pocinjene od muslimana bosnjaka javi se :)
andro je tipican primjer vlaha koji vjeruje u sopstvene lazi. ali, vratice se vama srebrenica KADLI-TADLI.
Hoće Bošnje na silu, jer jedino tako znaju. Ako prođe ovako, onda idu bombe, noževi i slična \"demokratska oruđa\". Kad zulum uđe u krv i gene, sve je džaba, a u Bibliji je fino rečeno: Ko se mača laća, od mača i gine. Došli su mačem na ove prostore, tako će i nestati.
Ovi iz redakcije nece da objave moj komentar/pitanje.. Zanim me, sta je to \"razmimoilazenje\"? Ja poznajem izraze tipa \"razilazenje\" i \"mimoilazenje\".. Ako neko pismen ima, neka mi mozda napise. Stvarno me zanima..Hvala
Mrzim aliju,on je pokrao nas Bosnjake i uveo korupciju i kriminal .... vrijeme je za revoluciju,NASE PROLJECE TEK DOLAZI
CIK JE MORAO RASPRAVLJATI O NEPOTVRDJENIM LISTICIMA BRANKICE ... A NE DA CENTAR ZA BROJANJE - SVOJEVOLJNO ODLUCI DA SU TI GLASOVI - POTVRĐENI
Branko Petrić je genocidaš.
\"Zdravko Mladić, bliski rođak optuženika za genocid na Bošnjacima Ratka Mladića, dobio je tek 10 glasova na proteklim lokalnim izborima u Kalinoviku.\" Biti genocidas vise nije popularno u Sumskoj?