Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti ove konstitutivne narode pa se Covic nece kurciti vise ovoliko, nema ih ni 7% a prave najvece probleme u drzavi
Oni samo svoj interes gledaju i pokusavaju napraviti idealnu drzavu za njihov lopovluk...
Garant si se na referendumu izjasnio kao Bosanac i time odpočeo proces ukidanja konstitutivnih naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo odugovlacenje rjesavanja presude i pokusaji da se usput i FBiH podijeli kako bi se rijesilo pitanje Hrvata su nas kostali i previse. Vrijeme je da se trazi rjesenje koje je u interesu svih gradjana a ne samo jednog naroda.
oni se samo brinu o tome da im ne zagori teletina...
Bih je vec podeljena.. druga je stvar sto je vas neko 20 godina lagao da je bih "jedna jedina i nedeljiva". Hrvati su uneli svoju teritoriju u fBiH , zato se i zove FEDERACIJA BiH i njihovo je legitimno pravo da traze svoje, ono sto im pripada i za sta su se u ratu izborili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje rijesenje,od toga nema nista,jedno se prica drugo se radi.Prvo nacionalne stranke otjerati,pa onda zasukati rukave i pokusati iz pepela dici sto se moze,iako smo mi daleko zaglibili.
Pa zar ne mogu ta dvoica Sejdic i cifut finci ,biti manjine u Bosni,i mirna Bosna...!
Pa ce kasnije odrzati sastanak u parizu, pa onda juzni pol malo kod dijeda mraza po poklon itd...Sve su to picajzle do picajzle
Da bi se rjesilo pitanje "Sejdic-Finci" treba znaci razgovarati o polozaji manjina i ostalih, a ne o hrvatskom pitanju kojeg sorensen i mz uporno namecu, ne mogu samo bosnjacki i hrvatski predstavnici rjesiti pitanje manjina i ostalih, trebaju i srpski predstavnici da ucestvuju i naravno predstavnici manjina i ostalih, a svi ovi pregovori do sada su samo forsiranje hrvatskog pitanja i rusenja drzave BiH.
znači opet orgije, samo ovaj put nije u šestero, nego u petero :)
Niste smjeli da ga izgubite,sad ga ne bi trazili :-)
Moramo biti sigurni da od ovog sastanka mozemo sam oocekivati preljevanje iz supljeg u prazno,znamo da se vec tako dugo vremena opstruira i prica jedno te isto,jer rjesavanje ovog pitanja ne odgovara ovima koji vec 18 godina kradu ovu drzavu.
kako bi se to lako dogovorilo da svaki narod u bih ima svoju teritorijalnu jedinicu, ovako, bogami bit će teško, ako ne i nemoguće....
Donosenje bilo kakve odluke je nemoguce,sve dok medjunarodna zajednica ne unisti ove nacionalne strnke ili do ke se ne desi promjena Ustava.Na zalost sve do tada bicemo suoceni sa zadovoljavanje licnih interesa,lopovlukom,blokiranjima..
i onako smo blokirani sada nas jos nacionalkomunisticki kriminalci trebaju odvesti u totalnu izolaciju
ocito je da da HDZ sa covicem vrsi opstrukciju jer je i onako izopacio pitanje "Sejdic- Finci"
Jebo fasisiticku zemlju sa 3 presjednika....!
Traze oni jos koji milijon da ukradu posto ide nova godina,pa da sa suprugama mogu malo do pariza kariba ili dubajia,seksam im se sazenama
Interesantno je kako Klix stavi Lagumdzijinu sliku uvijek kada se radi o pitanju Sejdic Finci :)
nanesena je steta premijeru, nije nama, mi tih para svakako ne bismo ni vidili.