Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za nezaposlene! Da je drzava neka pa da ih nagradi novcano, kad vec ne moze da ih zaposli, ali zato moze da zaposljava sinove i cerke budzovana ili necije ljubavnice.
koje smo mi birali
Ja ovdje cujem samo "Drzava da zaposli ovog drzava da zaposli onog - budzet budzet budzet - punjenje punjenje budzeta". Zaboravljate da vise nismo u komunizmu, vec bismo trebali biti u kapitalizmu ,drzavu marginalizirati da radi na zastiti granica i vojsci, a sve ostalo prepustit narodu!!! Podhitno smanjenje svih poreza, a PDV odmah ukinut!
Aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim aferim
Pozdrav Teri i ekipi od raje iz Sarajeva ...
Svima bi bolje bilo da su naftu iskopali
Ima vazda posla ko hoce radit
Bosna je vječna!
Paaa rekoše svi u Goraždu zaposleni, sve firme razvaljuju. Valjda lažu he,he
Mezarje dodikovih djedova
e sad ce dobit posao, KOPAT CE !
I onda kaze Bakir nije zaposlio 100.000 ljudi. Bakir je sakrio po citavoj Bosni mogucnosti za rad. Samo trebas zaviriti u neki grm i naci ces posao i mogucnost za rad. Bakir je nas Sultan a Sebija Herojina!
@Hoschef Na kojim si ti drogama, covjece? Cuj "sakrio po citavoj Bosni mogucnost za rad." ? ahhaahhahaha tezi oblik uhljebitusa