Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo...halo..,mushi...mushiii, ovdje dori,sve se pusi, nikog metak sad ne bira, dosta nam je vis\' Misira, Bosanskog smo zeljni raja, pozdravite Alkalaja, najebasmo od belaja- u potpisu: Bosnjaci -clanovi iSLAMSKE BRACE
Sad ce njih pozitivac dana Alkalaj spasiti...
ne funkcionira ti ta stranica
@PP Samo mi posalji podatke i odmah cu nekoga poslati po tebe. Cak cu ti i posao odmah naci. Prijavu posalji na [email protected].
Ne vjerujem. Proslo jutro bez prve vijesti... u Sarajevu upucan, ranjen, izboden. .. Druge drzave salju nekoliko aviona po svoj narod a iz BIH ih samo 150 ukupno.
Ja trazim hitnu evakuaciju iz Bosne. Jel ikako moguce, fakat hitno mi treba?
Poslaće Bosna po njih svoju čuvenu rescue flotu, haha... samo hoćel imati za benzina, to je već upitno..