Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma cista glupost, i koje su to stranke, za neke prvi put cujem, a ove ostale obicni izborni gubitnici...misle sebi s ovim osvojiti glasova...ali jadni
Svaka cast za ovu inicijativu. Ljudi su gladni, a gladan narod koriste da huskaju jedne na druge, pa ako bude dobar onda ce da dobiju malo kruha. Kako vam nije jasno do sada da su Dodik, Bakir, Brankovic, samo dio sistema koji vas podkrada i trosi VASE pare a koristi vasu glad za licnu dobit.