Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd shvatite jednom da se peticijama ne moze: uci u evropsku uniju, promjeniti rezultat na SP, otpustiti sudija, ukinuti RS..., peticijama se ne moze nista Samo rad, red i disciplina te promjena sadaka mentaliteta u kombinaciji sa rjesavanjem kompleksa :D :D
...il referendumom :))
jok, treba plenum osnovati
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne moraš se mučiti sa milion potpisa, dosta su ti samo tri: Obama, Putin i Merkel. Bez ta 3 đaba ti je 3 miliona drugih.
Nažalost, Jelovac je u pravu. Koplja se lome i da vidimo šta će Merkelova ovih dana reči Srbiji. Ako se pusti Putinu na volju - BiH će biti u nevolji i sve komšije lijevo i desno!
Ne znam za vas, ali meni ovo djeluje pravo retardirano.
lopovi
Necemo da budemo kmetovi EU.
provaljuju se...nemaju pametnijeg posla... umjesto da rade na politicarima i korupciji...oni lafo peticije.. ma ja
istorijska cuna....ublehasenje s blagom predizbornom kampanjom. deklarativno su vecina za eu a boga mole da ne udjemo. i ne treba...jer ako se sami ne dozovemo pameti nece nas ni eu dozvati.
Mi sa ovim politicarima ne mozemo nigdje. Trebamo biti sretni da ne ispadnemo iz Balkana,hahaha...
http://onemillionforbosnia.eu
Buxie: Mirnog razlaza nema, to valjda i ti i ja znamo :)
Prvo moras rascistiti sa sobom o istinskom razlogu svog izlaska na referendum 92, e tek onda mozemo otvoreno pricati. Fore i fazoni iz 93 nece vise prolaziti, za nejasnoce priupitaj kordica i vidi isplati li se zlocin.
@baboatif Slusaj RS ce opstati upravo zbog vase mrznje i pljuvanja..umesto da uradite nesto u Federaciji(koliko ste para dobili od Arapa i Amerike mogli ste Svajcarsku napraviti) pa bi i RS hteo ujedinjenje ne vicete pljuvati i optuzivati sto ce dovesti samo do dalje mrznje i onda postoje samo 2 puta rat i miran razlaz...I nemoj da zaboravis upravo ih vi prisiljavate da budu u vasoj zemlji sto svetu odgovara jer kocite jedni druge.
Peticija Milion potpisa za ulazak Federacije i Republike srpske u jednu normalnu i sredenu drzavu BiH.
ni milijarda nama ne moze pomoci :D
vaši potpisi ko "džaba ste krečili !" sve teče i bit će po planu bilderberg grupe, polahko bošnjo ,... oni su ga i poslali da nas zahebava i zatucava u vugla.
Mi ćemo ući u EU samo kad budemo potrebni njima da sa nama obrišu... g....
onim naivcima koji se uzalud raduju evropi: http://www pa vecernji pa hr/gospodarstvo/da-hrvatska-je-nova-grcka-to-sam-vidio-uzivo-i-u-dokumentima-947026 a kažu da je bosna gora od komšija... TONY BARBER: 'Da, Hrvatska je nova Grčka. To sam vidio uživo i u dokumentima' Ne mogu se izbjeći reforme u javnoj upravi. To je uzalud pokušavala i Grčka
smaraju li ga, smaraju... stavimo levi-jata na pureću paštetu kad je već sveprisutan. onu bez halal znaka.