Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve pohvale ....... svaka cast... osjecamo se sigurnije...samo naprijed
ma sta reci, momci rade, treba zasluziti pa namamiti politicare da se izlazu pred kamerama i raznim foto reporterima.... svaka cast.....rkfro
najbolji ste.... samo naprijed momci
Joj kako bi talibani ove razvalili 8-)
srpska hrvatska muslimanska ..ovo je sada zajednicka jedinica . nazalost brzo ce se raspasti na 3 djela u iducem ratu ..
Greška. Nije ovo Lukavica, ovo je Srpsko Sarajevo. Tamo ga svi tako zovu, koliko ja vidim.
A CEKAJ STO JE U SRPSKOJ LUKAVICI OVO ORGANIZOVANO ???
Vidi fahre giganta , predizborne politike. ccc Imal tih snimaka vjezbi i tako to da se malo pogleda. Vazno je da je sarajevo-x objavio slike kim kardashian i klip kako medo grli vlasnika. ocemo video sipe!
Ovo je prava murija, da nije njih ratni zlocinci bi spavali spokojno, a ovako...
ne bih da me ovi ufate s dzoxom...sto jes jes...