Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Masonac, glup si ko karina...Pretpostavljam da si jedan od \"njiha\"...
Pashaluk
srpska propaganda ne stima vise , curkama mozete i dalje uz gusle kukat, jaukat,bosnjaci su bogumili i nemaju nista zajednicko sa slavenima! seobu krvolocnih slovena koji su dosli juce iz ukrajine i gruzije pjevaj svojoj djeci i peri mozak laznom i izmisljenom istorijom, dosta je slovena i govana! bosnjaci su starosjedioci i autohtoni narod balkana sa albancima, svi ostali su jucerasnji dosljaci i kolonizatori! htjeli ste istrijebit bosnjake sa svoje zemlje pradjedova bosne i hercegovine , ali na vasu zalost istina ce pobijedit i pravda! stecci su bosnjacki i ostat ce i neces ti jucerasnji ruski emigrantu meni ovdje pricat i guslat ko su bosnjaci i stecci! stecak=bosnjanin, bosnjak! sevdah i sevdalinka= bosnjanin, bosnjak! ljiljan=bosnjanin,bosnjak! bosna, bosona, bosnae, bosnicum itd je bosna i bosnjak! a ti servu-srb idi cuvaj ovce, doso si do knjige zahvaljujuci se bosni i turcima ali si ostao i pokazao sta si prije par godina......krvolocna zvijer!
Bogumilstvo je pokret, vjerska sekta, a ne nacija.Iliri su se utopili u slovene davno davno. Prije dolaska turaka. I sta tu nije jasno? Samo knjigu u sake. A piramide...tu ne vrijedi trositi rijeci.
vise je potomaka rimskih legija nego ilira, ako cemo pravo.
kako ce tvrtko napadati Srbe kad im je rod, tad su se zenili medjusobno zarad mira sa susjedima, a inace je Kulin ban zet Kneza Miroslava, ili obrnuto, ebem li ga, tvorca Miroslavovog jevandjelja. Kako god da se okrene, veza neraskidiva. Ali stvarno ne mogu vise ove price o Ilirima i slicnom. Kao da Ilira nije bilo i na prostoru sadasnje Hrvatske i Srbije i Makedonije i gdje su sad? Eto, samo ste vi ostali, a Mehmed Pasa Sokolovic je bio bas pravi Ilir. Kao i oni sa stecaka,. Milutini Dragutini i sl. Bas zanimljivo da imaju ista imana kao mi, ti Iliri. Ebo te vise. Boli koga k... vise i za Ilire i za sve ostale. Istoriju znate u pm.!!! Ajde., knjige u sake,. malo prostudirati rim i malo prije rima.I poslije rima, i ko je tvorac cirilice, i zasto i kako. U skolu.
ha ha ha ha ha ha nuto piramida haman ko prave ha ha ha ha ha kako su meni ovi bosnjaci simpaticni, oni mene uvijek uspiju nasmijat ha ha ha da ih nemamo nedo bog, ja bi ih trazio po cijelom svijetu sam da im se slatko mogu smijat.
Mogli su je dosad napravit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
pa brate hocel iskopat ishta vishe?
Teks je turcin.
The Mummy 4 - Tomb of the Emperor Ramiz Jetzt im kino!
kada se piramida potpuna iskopa masonci ce napokon zavladati cijelim svijetom ha ha ha i obicni ljudi ce postati moje sluge ha ha ha a pipo ce duvati kolosalni penis novim faraonima ha ha ha
PIPO mutante semir vecinu radova sam financira piramide postoje vi vjerovali ili ne tako da svi koji ne vjeruju mogu mi duvati bong
Mogu oni da lazu i kradu koliko hoce ali u lazi su kratke noge.....Njima i onako niko nista vise nevjeruje....
ko li je izmislio da je tvrtko proglasen kralj srba, tada srbi nisu postojali!!! mozda je proglasen kraljem raske jer ih je kralj tvrtko sj\'ebo al srba nikad....srbi su izmisljeni narod, oni ne postoje ko nacija i tada ih nije biklo nigdje, bilo je serva koji su bili sluge i cobani ali srba nigdje! podrska semiru i dolini bosanskih vosockih piramida!