Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi šina na šta liče… Dobro ovdje može proći i onaj dječiji vozić da ne iskoči a kamoli ove grdosije. Nego vi one zatvoraše, što ubijaju cure autima po BiH, upregnite pa nek rade novu prugu!
đi jest, sve iz tvorza na radnu akciju, a ne da bildaju i odmaraju
Zasto nam EU ne dozvoli da moze putnicki voz proci izvan BiH put Vinkovaca? Lazu da hoce da nas prime u Evropu citavo vrijeme da nam nametnu gasenje termocentrala.
Taman kad je razvio brzinu od 30km na sat belaj. Tito hvala ti puno na svoj infrastrukturi jer ovi razbojnici nisu u stanju ni rekonstrukciju uradit a kamoli nešto novo napraviti
Uzrok je neodrzavanje i pruge kao i vagona
iskočili vagoni iz šina, ko Direktor Enis Džafić iz SDA🤣🤣
Sad će to oni, samo da kahvu popiju
Koji smo mi jad. Hajde sad ti imaj povjerenje i sjedi s djecom u voz Zeljeznica FBiH. Nije im prvi put. Al zato imaju bespotrebno zaposlenih amidzica na pretek. Zemlja steldjija i lopova.
uvijek samo u mostaru baš čudno
Legitimno iskakanje iz šina zvanih tračnice
struka naša
Mislim,da je bilo nešto poslije 3 sata jutros!