Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su mediji uradili zadnjih godinu i pol i kako su odigrali kako bi se ova agenda provela i koliko su ljudi oštetili unoseći strah i paniku ostat će upisano kao najveća sramota ove branše!
ostat ce upisano da moroni jos uvijek vjeruju u agendu i da je korona laz.
Korona virus postoji, a historija, ako ostane objektivna, ce suditi da li je pola od ovih mjera bila opravdana ili potpuno bespotrebna. O ulozi medija koji su se takmicili u senzacionalizmu bi se mogle posebne studije provesti i pisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Patentirajte ga i proglasite ga bosanski soj, red je da i mi svoj dobijemo
I bit ce tako kad nam je vecina nevakcinisana, a medju takvima virus kruzi i mutira.
Sumnjivo je kako bi nastavili sa terorom i prodajom cjepiva :D
Procijepljenost UKUPNOG stanovništva s jednom i dvije doze (1D / 2D) do 27.06.2021: Mađarska (57% / 50%), Njemačka (53% / 35%), Prosjek EU (50% / 31%), Srbija (40% / 36%), Europski prosjek (40% / 26%), Slovenija (39% / 31%), Hrvatska (36% / 26%), C. Gora (24% / 22%), Makedonija (14% / 10 %), BiH (9.20 % / 4.72%), Kosovo (6% / 0.92%). -- podaci sa ourworldindata -- OSVJEŽENI PODACI ZA BiH
Ajd napusite se vise hebo vam soj mamu, podvala svjetaka debilima i nepismenima, bit ce u septembru 4 val to svi znamo i sad hoce nove doze vakcine da se primaju i tako ce ici u nedogled.
sada će uskoro i. jesen evo nama alfa bete gama delte, mrtvih, ranjenih, samoubistva o kojima i. ne znate koliko ih se dnevno dešava jer šute ne smiju iznositi podatke, pa vi sada razmislite!
CIM JE DŽAFEROVIĆ PRIMIO DELEGACIJU IZ PAKISTANA ETO ODNAH DELTA USAO U BOSNU I HERCEGOVINU I TO SIRI SE BRZO
Delta soj ne postoji. Ublehu vam prodaju ko muda pod bubrege.
O cijim stranim drzavljanima je rijec da znamo koji protestanti su krivi?Ovi iz Hercegovine ili ovi iz Sarajeva
Dok dodjemo do Omege...ima da nas nema..
eben je ovaj virus znam ja njega prićo mi je jaran, mora se kaje dupla maska nosit tj na ustima plus dolje na maroku. i to svi moraju počet istovremeno i vakcinisani i nevakcinisani na komandu: tri ćetiri -sad. kad se završi ljetni raspust.
Dal da odem u Sandjak da se vakcinisem ili u Neum na more pitanje je sad???
Dobro došao u BIH Delta Soje, ovo je zemlja gostoprimljivih ljudi
Kad bi ( a ne tvrdim da je ) krenulo smanjivanje populacije -vamo nekim metodama, jednu od glavnih izvrsnih uloga bi imali oni koji bi trajali samo jedan dan duze. Nalivperci, pendrekasi, lokal poglavice, slijepi medicinski poslusnici naucnih dogmi, strasljivci koji znaju a ne smiju...Jedan dan duze. Film se zove 2012. Posto se baziram na film, ovo nije ozboljan post. Joooj nisam banovan!
Treba samo one koji su ucestvovali u pravljenju ovog virusa pohvatati i javno objesiti, ovo ovako moze u nedogled ici, taman i da se cijelo covjecanstvo pelcuje opet ce izmisljati nove varijante i kako svi trebamo da se novim otrovima punimo jer do sad nasi prirodni imuniteti su se samo onako usput nalazili u nasim tijelima to ne pomaze vec samo njihova carobna vodica.
ma mrs u pm
nike u pitanju virus nego trovanje... truju nas namjerno, billl gates i njegovi pajdasi kako bi se pooulacija smanjila
U Srbiji čovjek dao otkaz u firmi koja se bavi prskanjem protiv štetočina, kaže da su zaprašivali prahom u kojem je korona virus, a zvanično objašnjenje je da navodno prskaju protiv komaraca. Nije više mogao to raditi.