Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tih 5% zena i 6% muskaraca bi se trebali udati i ozeniti medjusobno i rijesen problem, svi sretni.
Zbog društvene stigme i zbog pritiska lez­bo-dro­ljastih feministica, smatra se da je pravi broj žena koje smatraju da ih muškarci trebaju tući vjerovatno preko 70%.
Nastranu djevojcice, to se ni slucajno ne tolerise, ali ljudi zaboravljaju koliko te njezne i fine zenice znaju biti bezobrazne i drske. U nemalom broju slucajeva muskarac trpi psiholosko nasilje od strane zene dosta duze, ali se muskarcima obicno kaze "ti si musko, sta se zalis", i tema je brzo zaboravljena. Takodjer, u nemalom broju slucajeva nasilje nad zenom proizilazi iz samoodbrane, sto sam i licno vidio - muskarac trpi udarce, grebanja i raznorazne projektile u formi kucanskih aparata dok na kraju sami ne podignu saku. Nazalost, zivimo u tako odvratnom feminiziranom drustvu da ovdje krivnja ipak pada na muskarca, jer pobogu gdje bi to zenica nako njezna ista uradila. U clanku nisu navedene statistike nasilja nad zenama, kolike god da su, ne sumnjam da je sigurno 70% od tih neprovocirano. Ali ko god misli da ne postoji zena koja ne zasluzuje samar nije upoznao dovoljno zena u zivotu.
a ko kae da nejma? pa nešmi ti zabranit da MOJU ženu tućem?