Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hapsi sve ko je i u.b.i.j.o i jednoj jedinog civlia. PODRSKA
@herenda ti imas ruzan glas pa ti nisu dali da pjevas i keljmendi zna lijepo da pjeva, raspjevan neki covjek, a ko bi to rekao za njega, voli sevdah!
ma bitno je da se ne pita sta su nasi radili za vrijeme rata, daj da sudimo njih, a nasi...eeee pogresno se racuna na to da ce se vremenom zaboraviti prave se skupe greske koje ce doci na naplatu! ja sam za to da se osude svi koji su pocinili ratne zlocine, a to znaci SVI, ali nisu svi za to, a narod zna ko nije i ko sta krije
mene kao temelji narod doslovno ugradise u temelje, ali polako...sve se to zna ako koja ptica zna da pjeva, to je ptica zvana seva
nisam ni ja zaboravljen, sve polako dolazi na red, jedno po jedno http://www.vreme.com/cms/view.php?id=504528
Znam da nisam zaboravljen i da ce i moj slucaj doci na red: http://www.ex-yupress.com/slobos/slobos16.html
Znam da nisam zaboravljen i da ce i moj slucaj doci na red: http://www.ex-yupress.com/slobos/slobos16.html
Bez komentara stravične zločine su izvršili izrodi od srpskog naroda na području Općine Ključ posebno silovanje i seksualno zlostavljanje ali nadamo se da na ovom neće stati.
da mi je samo da vidim ove junacine kad su hrabro ubili dida od 70 godina i 2 minute nasamo sa njim
Pa Lagumdzija ce ih sto prije osloboditi, tj, tuzilastvo i pravosudje koje drzi u rukama zajedno sa fasistima srbima, u pravosusju i tuzilastvu !
Jah JNA je tad bila legalna vojska u Bosni jahhhhh
Da ovi gore navedeni nisu slucajno ubili i milicionera DUSANA (DUCU) STOJAKOVICA na krasuljama i napali kolonu JNA na Pudin hanu? Zlocince ce stici kazna kao sto je stigla MEHU i OMERA FILIPOVICA.
pa svi vi ,,civili,, i sada nosite oruzje,zato nam ginu djeca od ,,bombi . i ostalih ubojitih sredstava,, Pozdrav Hrnjica iz Todorova