Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili je.b.o vam sistem sve usta
Nek se neko sjetio da nesto pametno napravi u ovoj drzavi
Tako je kad pravi covjek dodje na celo Kantonalnog MUPa...
Laže direktorica da je zbog liberalizacije veća gužva, u nekom sitnom procentu možda. Gužve su bile vječite. Uspavana administracija se nije trudila bilo šta da učini na prevazilaženju ovog teškog problema sa jednostavnim rješenjem. Kada bi novinari bili novinari, ne bi se uspinjali svom snagomm da pišu samo o politici, već bi oštrije ii žešće ukazivali na svakodnevne živuće probleme ljudi. Čitaoci i komentatori na portalima bi takođe trebali da se ostave politike i da se vrši oštar pritisak na vlast i administraciju u cilju otklanjanja komunalnih, infrastrukturnih i drugih problema!
Rodi majka naše pametne MUP-ovce!!! Dobro im pade na pamet ovaj potez, čudim se i ne mogu da se ne načudim!!! Kako se ono kod nas kaže: NA HAJR I NA DOBRO!!!
DZEKO JE MASON
Nigdje Novi grad a najmnogoljudnija općina ???? e moj Hadžiću moj jadniče moj načelniče ti se visokom politikom baviš boli te za građane novog grada
dzaba nove lokacije opet kada dodjes na red bice \"pano sistem u BL\"
@zijo kakav si ti ružan konj ni kobila ti ne bi dala
Merimice mi moje sve cu vas Z.A.J.e.b.a.t.i. niko nece pasosa dobiti
@ADIS To mi i tvoja MAMA veli.. Zapravo ona misli na moju izdržljivost..
blago meni evo ga i u ilijašu ,ne moram sada ići u sarajvo
a sve se nema a svi odose negdje...ma ja odoste malo prosteta po svedskoj, svicarskoj, njemackoj.......ima se moze se
@zijo ti si konj ,za tebe nema pasoša
dijete mi nije u stanju od 1 marta podici pasos jer treba izostati sa predavanja tog dana jer se ceka najmanje 3-4 sata. probajte napraviti nesto i na podizanju pasosa.
Eto, 5 novih lokacija...pa sad smo u rangu sa kosovom i albanijom.........
a ti si snob iz Istocne Bosne