Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvi signal da sve optužnice protiv Lijanovića padaju.... A šta reći za ove seferove? Dva mjeseca on i onaj njegov mali vode borbu protiv SDA i nazivaju je bošnjačka mafija, priče o političkim ubistvima i onda sa njima u koaliciju.
Da barem hoće biti od koristi i u službi naroda...
ISPLATILO SE FRONTI DA RADNIKE DRŽI NA ULICI JER SA TAKO MALIM PROCENTOM DOBITI PET MINISTARSTAVA (PROBRANIH) I PLU VELIKI BROJ DIREKTORSKIH MJETA. LAFO MI U VLAST NE ULAZIMO ZBOG POZICIJA A LISTA ŽELJA NIJE NA DVA LISTA MOGLA STATI. FUJ, SVE ISTO I TAČKA.
Bitno je da ste se vi fino poredali... Ima li koji član dalje rodbine da nije uposlen u državnoj službi, pošti, elektrodistribuciji.... Nema naravno, zato ste vi tu. Eto šta uradiste, ljudi gladni pješače ka Orašju
"... hljeba i igara" je bilo nekada u Starom Rimu a kod nas BIJELOG HLJEBA I FOTELJA a skim u koaliciju nema veze može i Hitler ili Musolini nije važno bitan je bijeli hljeb i fotelja... Bog će nam svima suditi.
hoće li svih pet ministarskih fotelja DF-a pripasti bivšim članovima SDP-a.
Sve mi se čini da bi ovi iz BPS i guzice dali da uđu u vlast, a ne znam kako ovi parizeraši uvijek ulete u vlast i to uvijek uzmu ministarstvo poljoprivrede da mogu davati poticaje onim koji nemaju ni kvadrat zemlje
Vi ste se dogovorili a rok trajanja vam je do prvih protesta.
Bice sranja na proljece druze 100%
Sta znaci : TU-TI-TU-TU-TU ? Dodik narucuje dva caja u sobi 222!
Fali ti jos je'no Tu
Nek nam je dragi Bog na pomoći!
Sve se nema a trgovina cvjeta...