Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta nas briga sta srbija o tom misli....siptari ne mogu u republiku srpsku i tacka.....u srbiji ako vole siptare nek ih nasele u beograd...njihov problem....zato ja kazem...nema ujedinjenja sa srbijom jer oni neznaju sta bi sami sa sobom....
Treba uvest vize za Srbiju odmah, mrzim genose...
i to sto prije,ekonomije radi.kosovo uvozi joko puno prehrambenih proizvoda
Pa to je idiotska odluka vrha SNSD-a. Stalno misle da se osvete nekome. Naravno opet se osvećiju prije svega Srbima. A to što MIP nije pripremio odluku, je ustvari dogovor Mileta i Zlaje. Zlaja i ne ide na pi-pi ako ne " konsultuj" Mileta.