Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi, stari bezbjednjaci... :D
Kromvel, u ovom slucaju je ispravnije, Srbi "stari" saveznici Washington-a. :)
evo nekog anonimusa..pravo uspjesnog....ima niz uspjeha....ima sve sto je potrebno za ovu poziciju....zna klimati glavom i ne razmisljati istom...e na sta smo spali...najvaznije nam pozicije u zemlji imaju cetalji....
Vas je transport zato vas i jeste bruka u ISILu .
Hoces jedinstvenu drzavu, trpi cetalje jaraniko.
Nije odab ran kandidat sa najvećim brojem poena. Razlog ? Rat proveo u JAgomiru ! Kakvi su ostali teško je shvatiti ako su manje sposobni od prcoplasiranog :)
Prioritet hapsenja zbog korupcije..1 Dragan Covic tezak 2 milijarde..Milorad Dodik tezak 2.5 milijarde i kila ruskog zlata..3 Bakir Izetbgovi zvani zlatna kasika tezak oko 2 milijarde i nekoliko tona zlata..Nikola Spiric zvani secerko sve je prodo pa cak i svoju rodjenu mater...Jerlagic zvani lisica zbog kradje stanova elektroprivrede..
Jah, šta ima novo??? Nadam se da ovaj narod bosanskí ima još suza....
Pusti ti ove, čestitam Perice i bratac zasuči rukave i pripremi puno " narukvica", pa kreni od samog vrha! Riba smrdi od glave!
cim rece da je imenovan jer je uspjesan, odmah sam znala da nije..
Panika u srbocetnickim redovima u SIPA-bjeze daju otkaze...! . http://www.nap.ba/new/index.php
http://kliker.info/panika-nakon-imenovanja-stanica-jovica-mirosavljevic-zvani-chetniks-pobjegao-iz-sipa-e/
Koga će Perica prvog uhapsiti?? Dodika je štitio Zubac,koga će štititi Perica..
Perica pricao na casu matematike I nakon sto ga je uciteljica poslala direktoru On njoj odmah sljedecu noc u 3 ujutro posalje SIPU da joj razvali vrata i privede je A direktoru pred zgradu posalje Ravnogorski pokret kao znak upozorenja :)
najlakse je zrtvu kazniti
Stvarno je "misterija" kako to da Washington nema poverenja u "sposobni i posteni" bosnjacki kadar, i zbog cega sve sigurnosne strukture uporno prepustaju "zlim cetnicima" koji samo maltretiraju "najbolje" pripadnike religije "ljubavi i mira". :))
Upoznajte se malo bolje sa sadržajem pa vidite ko je u kojoj sigurnosnoj agenciji na čelu.
Gospodine Mades, pre svega, upoznajte se vi sa cinjenicama, zar vam nije "malo" cudno da se na celu najvaznije agencije - Sipe, smenjuju iskljucivo Srbi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sposoban ili podoban, pitanje je sad?
dolijace kriminalci sad . izumirat ce kao ptica DODO
Bit će viceva bruka,vezano za pericu! ustvari već postoji" :D :D :D