Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opste je poznato za za Traktoristu RS pocinje i zavrsava sa Banja Lukom i Laktasima.Ostatak RS kao da i nepostoji.Vidimo na posljedicama nakon poplava.Ko nije bio za Dodika moze sada skapati od gladi i pod vedrim nebom spavati,a i oni koji su ga podrzavali neka cekaju na red.Pa na kraju poplave nisu bile u BLu i Laktasima tako da ga ostatak i ne interesuje. Samo dok pravoslavcima dodze iz guzice u glavu moraju mozda sacekati neki pozar,zemljotres uragan,pa da skontaju da su im komsije blize od Traktoriste.
Sada je potpuno jasno da je Mile Ronhil plačenik zadužen da rasturi Republiku Srpsku i time omoguči jedinstvenu BiH. Nime, ako je ostavi bez para, a već jeste, onda je lak plen islamskog novca. MILE, SAMO NAPRIJED!
Po ovom receptu djeluju svi korumpirani političari, duduk nije izuzetak. Sve to treba prebiti govnjiovom motkom, namazati katranom i perjem i rašćerati iz Bosne!
SNSD i Milorad Dodik su najveci neprijatelji Republike Srpske i Srpskog naroda, opljackali su nas i prodali sve sto se moglo prodati, privreda i ekonomija mrtvi, SNSD i Dodik su americki igraci koji svjesno idu ekonomski da slome Republiku Srpsku da bi je neprijatelj kasnije lakse ukinuo.
ukinuce se kako god okrenes
DABOGDA SE VU KI KOSTURI SVI SKIJALI NA JAHORINI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar ih se može više poniziti?
Lijepo je vidjeti kako se Srbin izjasnjava kao Bosanac, znaci draza ti je teritorijalna odrednica nego li Servlska nacija....
Stavi slijedeci nick: Srbin_na_žutom_sa_Gaca
Covjek ne moze biti dovoljno pametan da bi razumio Dodikovo raspolozenje. Evo sto ja nisam pametna, ne radi se o mojoj drzavi, niti entitetu, sta je sa pucanstvom?
Evo ja cu odmah da otvorim bankovni racun sa namjerom da mi ti prvi das svu svoju zaradu. Uzimam te za rijec., ako nisi lzljivac kao taj vas predsednik.
cisto vrijedanje inteligencije naroda...... iz fonda za obnovu od poplava popravlja centar na planini koji je on unistio. Sta reci, ali gori su mi ovi "nasi" iz Federacije gdje od penzionera otimaju bez njihove saglasnosti!!!! Ne zna se ko je gori SDA, SDP ili SNSD
kahva kazem ne zna se ko je gori vlast iz Federacije, SDA i SDP ili vlast iz RS-a SNSD
Zna se ko je gori - na prvom mjestu su agresori koji i danas nastoje ne samo rasparčati državu u kojoj su rođeni i žive, već se pritom i dobro nakrasti, znači sve stranke sa srpskim i hrvatskim predznakom.