Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlata@.: e zlato volila bi ti još štošta........... vojnic samo hrabro........ nitko iz vlasti se nije bunio kada je zakon usvojen, to je sve dokaz kakvu mi vlas imamo da ljudi razmišljaju samo od danas do sutra........a poslije kako bude,.... ako vam to toliko smeta što se ne bunite protiv viskoh plata političara, tada se svih pokrijete po ušima, ko svako od njih ima koristi, pa šutite,dodju izbori ista priča..... dodjemo im ko ovce za šišanje........
Samo penzija Dušmani nek crknu Samo po zakonu koji su parlamentarci izglasali Penzija i ništa drugo narednih 30 goina
penzija ekber...
JA ŠTO SU UPORNI J......M.... STOKA JEDNA NEOTESANA
I sada neko treba ove .onje da hrani jos 40-tak godina! Pa ja sam ratovao 4 godine i dobio veliku .arinu za to i sada jos treba da hranim ove .onje. Pa taj zakon treba pod hitno ukinuti .ebe. li im .ater svima!
MoRe u peMziju sa 65g i to minimalnu pa ko hoce nek potpise ko nece neJma nista i zdra\'o.
mogli bi doći kod mene volu rep isčupati
Ko vas je tjerao da se borite bijedo. Budak u ruke pa u njivu.
.ebo ti ovu drzavu i nas koji smo se borili za nju kada sada moramo hraniti one konje jos 40-tak godina. .ebe. li im svima .ater na celu s onima koji su ovaj zakon izglasali! Dabogda im svima za doktora i dzenaza trebali!
Voljela bi vise nego ista na svijetu da im ukinu penzije!