Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ye.bes njihovu subvenciju-maksimalan iznos je 5,5 KM mjesečno. Zato su sada u račune bez bilo čijeg znanja ubacili stavku za obnovljivu energiju. Njih niko ne može za yeb.ati .I u pravu je onaj što kaže da je ova subvencija samo za seoska domačinstva koja se griju i kuhaju na drva a kupaju u buretu napunjenim toplom vodom sa šporeta. Vlada ovu subvenciju za sve potrošaće potroši na jedan svećani ručak.
zAŠTO NISU OBUHVAČENI STO POSTOTNI INVALIDI SA VEČIM BONUSOM. A U GRADU JE NORMALA 450 KW.
pa m.ter vam j.bem a šta je sa čovjekom invalidom koji ima penziju 575 km i četiri člana porodice i dvoje malodobno djece što školuje,i to su sva primanja.....a vi oslobodite 1koje prima 415km a ne oslobodite 4 koje primaju 575 km ili 2 penzonera muž i žena 2x 415km i njima jeftina struja a meni 4 ćlana 575 i skupa struja pa dje tto ima m.micu vam j.bem bezobraznu dabogda i vi pare za lijekove davali akobogda
Elektroprivreda kao i uvijek prevari potrošaće, ovako mali utrošak struje nije moguće ostvariti, Ovo mogu da ostvare samo vikendaši koji malo koriste energiju i siromašna seoska domačinstva. Treba objasniti zašto se naplačuje za mjerno mjesto i to svima isto a mi smo vlasnici brojila jer smo ga platili, ali ga oni knjiže kao njihovo srestvo ali ako ga ukradu moraš ga nabaviti. Cjena kilovata je nerealna.
Pohvala Vladi na ovom samo treba proširiti i na Komunalne usluge i bilo bi OK .