Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj molim vas, organizujete proteste, zamazu vam oci, i odustanete od protesta. Koliko vec godina tako? Malo jaci stav u tome svemu, i bolju percepciju.
@LutrijaBiH taj ti je video uradjen od fahrine televizije pred izbornu kampanju dok je bio u najvecoj zavadi sa izetbegovicem ... isto ko i vi tako i ja imam problema i nesloge sa vladom ali ja ne krivim ni vladu ni SDA vec krivim SISTEM DRZAVE i srpske i hrvatske kocnicare koji se nadaju da ce jedan dan ipak odvojiti dio bih i pripojiti srbiji i hrvatskoj! Ako imate politicare koji ce pokrenuti ekonomiju i izborite se s kocnicarima dajte reci molim vas pa da prestanem glasat za SDA :)
Vi hoćete da vam penzioneri državu grade? Šta to rade studenti i omladina? Nezaposleni? Sjede i šute. Al' zato penzioneri treba da se izbore za bolje sutra? Ovakvi komentari pokazuju stvarnu i tužnu sliku stanja svijesti, i mnogo će vremena proći prije nego što se nešto značajnije ne promijeni na bolje. Sramota.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jake drzave nema ni osnovni para da pokrije nego uzimaju kredite..😄😄vazno da za foteljase ima para...sramota
Para ima itekako, samo odoše na pogrešnu stranu. Od lopova ne mo'š doći na red da dobiješ ono što si zaradio.
@Miles Dyson para imamo prijatelju da namirimo penzije, dignemo privredu i sredimo zemlju za par godina. al pare su begovi sakrili u kese i ne daju. i potece krvi, al beg pare ne da
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sa Slobodanom na čelu?Arkan,seselj,bulatovic,cosic.....de se malo uhavizaj
DIGOSE KREDIT I OD DANAS IH NIKO NACI NECE SVI SU ZBRISALI NA GODISNJE ODMORE,PODJELILI PLATE ,,REGRESE,,,HLADNA PREDJELA,TOPLE OBROKE,A PENZIJE JOS NISU PODJELJENE,,SAMO DA JE ZNATI OD KOGA SU DIGLI KREDIT,KO IM VISE DAJE,KAKVE GARANCIJE DAJU,,,MA KOGA LAZU GOVNA ODVRATNA,,
Glasajte opet za iste dragi penzioneri.Penzija u septembru,a pogotovo u oktobru ce biti na vakat,a kasnije,zna se-glabana i to ako je lakse Dolce glabana.
_"Pojasnio je da samo državne firme duguju penzionerima više od 450 miliona KM i da bi u prijevodu to značilo da uopće ne bi bilo potrebe za kreditom ako bi se ovaj dug vratio." Pa da, oni svoje lopovluke kriju iza kredita koji su podigli na ime penzija. A što je najgore od svega, ponose se da su PIO-u i penzionerima napravili uslugu da se penzije isplaćuju na vrijeme. Neka vrate dugovanja, neka počnu uplaćivati doprinose, neka se ne kriju iza kredita, idioti. Penzioneri su bukvalno gladni!
I da, vrijeme je da vrate svoje dugove i krajnje je vrijeme da se penzije povećaju. Da se povećaju i za 10%, malo je, sobzirom da je minimalna penzija 326,00 KM, a troškovi života su iz dana u dan sve veći i veći. Penzioneri MORAJU da budu jedinstveni i da traže povećanje penzija, odnosno usklađivanje penzija sa troškovima života. Nije čudo da smo najjadnija zemlja u svijetu. Vlasti su ovaj narod napravili jadnim! PENZIONERI, ORGANIZUJTE SE I TRAŽITE POVEĆANJE PENZIJA!!!!
"Njegovo kraljevsko visočanstvo Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud i najpoznatija Bosanka u svijetu Sanela Jenkins" ... već mi se od samog naslova povraća
MOJI DRAGI PENZIONERI,ZA KOGA ONI KREDIT DIZU TO SVI ZNAMO,MI SMO SAMO PARAVAN ZA TO,,ZASTO VLADA I I SVE DRUGE DRZAVNE INSTITUCIJE NEVRATE SVOJ DUG PIO-MIO..ONI SU NAJVECI DUZNICI,A VAMO FATAJU SITNE POSLODAVCE DA NEPRIJAVLJUJU RADNIKE,,NEK JEDNOM OBJASNE KAKO JE NJIMA PLATA NA VRIJEME I ODAKLE SU TE PARE,KAD NJIH IMA VISE NEGO PENZIONERA,,
Zašto su iskljuceni komentari na temu princa i sanele. Moglo bi se pronaci par dobrih diskusija!!
Sva penzionerska i radnička udruženja, sindikati su pod kontrolom vlasti, korumpirani kao i oni. Da nije tako, davno bi se desio socijalni bunt. Nebuloze tipa - kamata neće ići na teret penzionera, nego iz budžeta?! Pa to su pare svih nas, dakle i penzionera!
jos nisu bile penzije u bankama
NAma kamate uzviknu FBiH ? Fadilu krivična prijava. FiH može plaćati kamatu samo penzionerima Kantona i FBiH . Ali niko nema 40 godina rada u FBiH i kantonima ! PRema tome NIKOME. A penzioneri da plaćaju kamatu ??? Pa oni su svoje pare zaradili, zašto da plaćaju kamatu ??? Eh al imate bojovnika HDZ za 5 godina radnog staža a punom penzijom. Dalje, imate SDA čimbenika koji 25 godina neprekidno obnašaju vlast a osim najuže porodice nisu zaposlili nikog. SPD ista priča Nikšić zaposlio BRata.
Moraćete sitne obrtnike oporezivat po učinku a ne fiksno i odokativnom metodom kao danas i dozvolit penzionerima da rade i otvaraju sitne obrte i oporezivat ih po učinku a ne fiksno bez da im se umanjuje penzija.Taj sistem podrazumijeva krvničke kazne za neprijavljivanje i neizdavanje računa.Kome ovaj sistem ne odgovara , on je neprijatelj države i proglasiti ga istim i odnositi se prema njemu kao takvom.
bjelosvjetski hohstapleri, nekakav princ i slični, rasturaju ovu zemlju,a narod pljesce: neka je, samo neka je musliman. Glupi smo ko kvurac
mislis, naziva se musliman. daleko je to od muslimana moj brate
vi ste krivi. većina vas glasa za ovu stoku na vlasti, a posto vas je najviše, oni na kraju i pobijede. tako da mi je svejedno hoćete li ili nećete imati penzija
ma ko vas sta pita,pita se Fadil😂😂😂