Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam SDA Narod zna
I opet ste pristali da vas Bake naguzi .... Neka mi netko navede samo jedno obečanje koje je ovaj prevarant ispunio ...??? Omatorili a još uvijek naivni, njima spasa nema ... !!!
Posla dva penzionera u setnju i jedan ce ovom drugom: - Jesi li ponio hljeb za golubove? - Ma nisam, mogu ja njih i bez hljeba.
Rapa je stara varalica i prodaje im maglu i dim, kakva garancija u zemlji u kojoj ništa nije normalno. Da su pametni da izađu na ulice, onako za vikend, odmah bi dobili povečanje od 5%, samo da se ne talasa, ovako neka trpe i sanjaju drvene peći, jer kada izbori prođu biće im kasno.
ovo je očekivana prevara predstavnika udruženja penzionera federacije. Njihov glavni cilj je da udovolje vladi poslodavcima i sebi a da penzionere izmanipulisu da vajuci im ponovo lažnu nadu da će biti bolje samo kada se usaglasi ovo, ono ili neke nove laži. Tako je godinama i tako će biti i sledecih godina ukoliko penzioneri ne smjene postojeća rukovodstva u udruženjima i protestima _ radikalnim mjerama ne promjene stanje na bolje. Dovoljna je činjenica da vlada nije prihvatila zahtjev o povećanju penzija. Taj zahtjev je morao biti najpriroitetniji obzirom da da život sa 326 km nije život već patnja. Besplatno liječenje i lijekovi, ukopnine (minimum 800 km) . Rapa i rapici imaju sve što požele samo da drže penzionere na uzici ,kao ovce.
a jesu li u pitanju oni vojni penzioneri sa godistem 1990 i nekim ili neki bezvezni penzioneri ?
Mogu vam garantovat samo kontejnere i dva metra zemlje u Vlakovu !
Ocigledno penzioneri ne znaju za onaj vic sa Mujom i vilenjakom kada mu ga vilenjak stavlja i kaze eee moj Mujo ti omatorio i jos uvijek u vilenjake vjerujes...
velika vecina penzionera dosljedno zadnjih 20+ godina glasa za ovu stokuna vlasti ... i onda neka im je ovako kako je ...
I opet ste pristali da vas Bake naguzi .... Neka mi netko navede samo jedno obečanje koje je ovaj prevarant ispunio ...??? Omatorili a još uvijek naivni, njima spasa nema ... !!!
ode penzija na gume.
Pocrkali i vi da Bog da!
kad opet zagusti ovi povuku tranšu iz mmf, i to je to, a što su nam nerođeni praunuci zaduženi to je nevažno
Pa jesam ja biro sda!
Cekaje bolje vrijeme da ih vise prezivi!