Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista mi ovo nije jasno ako je nasa drzvava protiv nacizma i diskriminacije zasto nisu potpisali FAKAT NIGDJE VEZE
Pitanje za skupinu antitalentiranih (neo)komunista i šovinista zvanu PEN - kada ce BiH usvojiti ovo i tako se pribliziti korak blize zajednici civiliziranih naroda: http://hr.wikipedia.org/wiki/Rezolucija_Vije%C4%87a_Europe_1481/2006
Titoisti su posljedni nacisti u Evropi
Nazalost, ne cudi me....
krstas ahahah ....svasta ! kada vidim psovke protiv jevreja sve mi je jasno ! :) cudi me kako samo neki narod koji je patio od fasizma i dozivio isto kao i jevrejski ne glasa protiv nacizma..mislim stvarno?!
Krstas slazem se, a kad pogledas svi smo iste zrtve... Najveci problem kod nas je da svako samo gleda svoje zrtve... I ne priznaje tudje... Nisu svijesni.
kako da glasa kad smo jedna od rijetkih zemalja gdje je to haman ozakonjeno te nam fašisti i ljubitelji zločina i genocida sjede na svim nivoima vlasti.
jes jes, sve samo ''fašisti'' pod petokrakom ponikli ;-)
I čemu da se nadamo?
koliko puta sam cuo od rodjaka, kolega i drugova "bio je Hićo u pravu" i "nije njih džaba Hićo ubijao", ne čudim se ovakvom glasovanju
Hitler je njima ucinio uslugu, napravio od njih ''zrtve'' na osnovu kojih one cine haos na Zemlji decenijama nakon ''holokausta'', oni su sada zasticeni, niko nista ne smije reci protiv njih, jer to odmah dospije u medije i na osudu, sta je sa holokaustima sirom planete koji zidovi cine?
evo i na Klixu antisemita i neonacista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa nece glasati sama protiv sebe, niđe veze
"antifašizma, nacizma i ksenofobije"... ??? Antifašizam isto što i nacizam i ksenofobija?
...đe ono skoro pročitah mudru "kad fašisti postanu antifašisti..."...
Мислиш, кад постану геј?