Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemate pojma niocemu citam ove komentare ovo su sranja ako nemate boljeg posla nemoj te ni ovo pisati, sta vi znat ko je izdajnik ko je seljak itd,seljacine jedne ,..,.
¨može biti izručen Bosni i Hercegovini pod uslovom da ne bude držan u pritvoru u Kazneno-popravnom domu Zenica¨ Ma samo u zenicu... pa kad mu cike navuku suknjicu i stanu u red da dolme guzu. bolje mu je da se odma ubije jer ako u zenicu ode za ovo djelo... ubice ga tupim predmetom, zvani penis:)))
Ma ko jebe Kladusane, cuj Kladusani hahaha. Pa samo ti ime kaze da su seljacine.
@D, prihvacam kritiku! Izvinjavam se!
@ Drogba Razmisli malo prije nego pises. Nisu svi Kladuscani Abdicevci i izdajnici. Cak sta vise mnogi od njih su i najvise stradali od Abdicevih kriminalaca
@paja patak i @kunta kinte.....otkud vama pravo glasa o ovom slucaju kad se zna da su cetnici najveca bagra na svijetu....lopovi,ubice,pederi,pedofili,lazovi,stoka,,,,,pogledajte samo srbijanske novine,nema potrebe da vas podsjecam kakvi ste.......na kraju jebem vam mame i sestre obojici, da i one osjete sta je prava,cista i uredna muska alatka ,naravno prvo ih dva dana treba kupati pa poslati meni.....
I prorok Muhamed je bio pedofilcina. Zna se da je ozenio i guzio djevojcicu od nekih desetak godina. Ko ce njemu suditi?
Balija je balija, ma gdje bio i u kakvoj vojsci! Prodane duse i pickini dimovi!
Abdicevci, pedofili, pederi, srbi....sve je to isto smece bez cega bi bilo puno ljepse....
@drogba sa Bi... Prvo prikupi faktu o tome ko su homosexsualci,a ko pedofili,ne mozes sve u jednu vrecu!To su dva razlicita pojma!
ma hoce da ga izruce nama da ga se rijese da mu ne moraju placat hranu u celiji. a koji ce i nama kurac da ga mi hranimo u zatvoru a ionako ce izac za 5-8 godina i opet ce napravit neko sranje u bosni
Cuj picke place nesmije u KP Dom Zenica a bijo je heroj nad zenama i djecom u Kladusi. Jebo li ti nanu svoju damije da ti ja sudim molio bi ti Boga da te prebace u KP Dom
Čudo mu norvežani nisu dali NOBELOVU NAGRADU ZA MIR.... pitam se.... Kad su je dali Ahtisari Marti-ju mogli su isto i ovom čudaku Dautoviću.... No jasno je da je obadvojici mjesto u zatvoru !
Ko prezivi dvanaest godina KP Zenica , taj je pravi Hadzija.....
samo u kp zenica samo tamo mu je mjesto, smece od insana koje treba iskorijeniti!