Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Kantona Sarajevo u ostavci Nermin Pećanac smatra da ulaganje u policiju nije luksuz nego potreba, te da policija u Kantonu Sarajevu zaslužuje pažnju svih institucija a sve radi što većeg stepena sigurnosti stanovništva. Ovo je 100% istina,ali mislim da ovo nisu rzlozi njegovoe ostavke jer je ovo sve puno dublje i da su oni zbog lopovluka ovo sve ostavili na pola...A to je strasno sta se desava u nasoj zemlji
Ne znam za ostale sugrađane, ali ja sam nezadovoljan radom policije bez obzira je li ministar Pećanac SDU ili Budimlić SDP ili Mijatović SDA ili bilo koji je bio.. Volio bih da imamo komentatore koji će ispričati svoje stvarno iskustvo sa policijom u vezi prijave krađe, nasilja, droge...a ne ove koji bez veze navijaju po tome ko je trenutno. Pa znate kako se vraćaju ukradena auta.. ili kako policija vrši uviđaj radi u slučaju krađe, sigurno ne kao CSI. Pogledajte komentare o zaustavljanju kriminala, svi znamo da policija zna ko to radi ali treba čvrsta ruka i akcija. Ali ne, lakše je naplaćivati kazne za "prebrzu vožnju" od 61 km/h ili tražiti nove radare i kamere. I uzeti 20-ak KM na kafu.. jako je puno svjedoka, pa je li policija iakda napravila internu kontrolu i otkrila ove koji primaju mito? O kakvoj se opremi ovdje radi? Novim Golfovima? Ili opremi za "jedinicu za kontroliranje nemira". Pogledajte nedavno saopćenje SDU da je ekonomska situacija teška, i bit će još gora, a to će d
Pogledajte nedavno saopćenje SDU da je ekonomska situacija teška, i bit će još gora, a to će dovesti do nemira. I eto njihovo rješenje je da se primi 300 novih policajaca i da se napravi i opremi jedinica za kontroliranje tih nemira.
policiju treba raspustiti , sve sto oni pohapse tuzilastvo oslobodi , trud uzalud.
Eto mi to nismo znPolicajcima smanjujete plate da bih sebi mogli podici i uklopiti se u budžet,a ovamo prosipate supljake!! Eto mi bez vas nismo znali da nam treba jaka policija u koj treba ulagati!!
Ma ti se samo sada prodajes, jer ti je pozicija ugrožena... Od kad si došao ja tu poziciju, nikad više nasilja nije bilo i nikad više nije bilo kriminala na ulicama Sarajeva... Toliko o tvom poslu i tvojoj poziciji...
Nasilje koje u redovima policije KS provode Nermin Pećanac i Vahid Ćosić nezabilježeno je kako postoji organizovana policijska služba u Sarajevu, a sve u cilju prikrivanja svoje nesposobnosti i nezainteresovanosti za stvarni a ne verbalni obračun sa kriminalom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Umjesto toga, oni su obračun usmjerili prema neistomišljenicima koji besprijekorno obavljaju sve svoje dužnosti i svakodnevno se izlažući rizicima najtežih policijskih poslova, a posljednja kadrovska vratolomija je samo epilog prošlog ljeta započete strahovlade koju provodi vrhuška Uprave policije koja ima bezrezervnu podršku SDA i njenih satelita.
şmanjuju im plate a hoce da ulazu u policiju sve sami apsurd do apsurda.ko da ulaze opljackani gradani vise nemaju sta dati a ako misli da povratis povjerenje pa tebe vise ni kuci ne shvataju ozbiljno.
gadi mi se i komentarisati ovu podguznu muhu sda i njegovu politiku hoću neću
ma upravu si licemjeri pogani