Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali za dvije ministarske pozicije bi vec razmislili,mislio sam da je zlatko izdao socijaldemokratiju, ali i vi ste izdali jos vise pali ste u ocima gradana ne zastupanjem prava radnika i gradana i prklanjanjem zeljkovicu koji unistava sve,pa cak i vlasnistvo kantona od kojeg i primate platu.dzabe se sad pravdas.isti si ti ko radeljas
Pecenko !!! NE RISE !!!
Ako će te u koaliciju sa SDA igrat vam je kako oni sviraju. NAROD ZNA.
najoštrije treba osuditi odluku parlamentarne većine i Vlade Kantona Sarajevo, koju čine SDA, Demokratska Fronta, Narodna stranka radom za boljitak, SDU, BOSS i Esad Radeljaš, kojom je povećana plata poslanika i ministara za 700 KM.
Očito je SDU koaliciju sa SDA shvatio kao priliku za pozicioniranje na ministarska i direktorska mjesta svih "brojnih" članova SDU.
Pećanac: "SDU se ne može kupiti jednim ministarskim mjestom" Jel to znači da trebaju ponuditi dva?
Po mogučnosti tri, da se niko ne bi svađao !!!
Prestanite sa zamajavanjem javnosti, prodavanjem magle i sl. Svima je već jasno da se SDU prodao za siću, napustio svoja uvjerenja, ciljeve, ideju i ideologiju, priklonio se saboterima i kada su shvatili da im oni daju sve što kradu na slamcicu onda se povlače, i skidaju ljagu sa obraza koju su sami nanijeli - jadno
svaka cast na komentaru,doslovan opis.sad su ko posteni.
Pa kako ce se kupiti kad niko ne nudi mjesto... Logicno da ne moze...
reče "veliki" Pećanac