Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da "dado_27" principi poduzetništva i privatnog biznisa kao primijerice u Visokom i Širokom Brijegu, ili slobodnog novinarstva i nevladinih organizacija u Sarajevu, zasnivaju se ( kao i svugdje u svijetu ) na izgradnji sistema u kojem se kreše finansiranje ponašanja skupocjenih političara koji su završili fakultete u Beogradu, kako bi prikupljali nove zalihe novca za zakuhavanja ratova. Srpska vlast najviše strahuje od onih srba koji se pokušavaju ugledati na hrvate iz Širokog Brijega i bošnjake iz Visokog, za koje je veoma bitna izgradnja miroljubivog društva u cijelom svijetu, i naravno kresanje svih socioparazitarnih troškova. Dokle više da mi srbi trpimo teror ovih naših skupocjenih vojskovođa, filozofa i političara koji u ime SNSD-a šalju svoje privatne milicije da zlostavljaju u Banjoj Luci invalide sa visokom amputacijom koji čak nemaju ni minimum hrane za preživljavanje, a koji su po beogrdskim kriterijima beskorisni za rat jer više nemaju dovoljno ruku ili nogu ? Realno, kakvu korist mi srbi imamo od Nebojše Radmanovića ( studen filozofije iz Beograda ), kao i od Milorada Dodika ( student politike iz Begeša ) ???
ajd i od njega nešto pametno
Sve ih treba na vješala
pećanac je čovjek na svom mjestu i svoj posao obavlja izvrsno. takvo mišljenje imam i o damiru marjanoviću. dao bog bosni više takvih političara i ljudi.
Pecanac dragi zar nemas vaznijeg posla?? bavi se onim zasta si zaduzen i placen
i dezurni policajac se javlja da nesto odpametuje, bolj bi bilo da hapsite kriminalce i razbojnike po sarajevu nego sto tu prosipate demagogiju