Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito je da je ministar sa svim resursima MUP-a ( ljudskim i tehničkim ) trenutno zauzet "zaštitom" Dudukovog kriminalnog lika i djela . . . !!! Za koji dan, kad mu gazda "padne", netko drugi će na njegovom mjestu možda povesti računa i o sigurnosti građana ...
tako je njemu sigurno hirurski precizno uletio koji milion u dzep...
Zasto je nebi minimalizovao kad je on pokretac te i slicnih operacija
CITAT: "Ne brinite, to su bili profesionalci, koji su hirurški precizno uzeli novac i niko nije bio ugrožen", pitaju iz PDP-a. A MI KAŽEMO I BAKIR JE HIRURŠKI PRECIZNO UZEO IZ DRŽAVNOG TREZORA 12 MILIONA DM I NIKOM NIŠTA.Nakon minimalizacije bio okrivljen BAcković a onda i on oslobođen. da CITIRAM SLUŽBENO OBRAZLOŽENJE REISA CERIĆA: UZEO PROKLETI ŠEJTAN. Ovako vas hirurški precizno uzimaju VEĆ 25 godina i ništa. SPECIJALCI PUCAJU IZ MAŠINKE PO VOZAČU BLINDIRANOG VOZILA ; NE BRINITE GRAĐANI !
TO NIJE TERORIZAM, samo precizna hirurška operacija !!
zastrasujuce je sto pdp zrikavac dovodi u bih najboljeg al kaidinog strucnjaka za exploziv....zasto ga dovode?...da sadi sargarepu?
@katoni ...dobro jutro.....pa on vec u zenici ima svoj kamp :)))
@katoni katoni,covjece, lik je umno poremecen a ti se s njim raspravljas.
mislite da on nije umješan snjima? ako mislite da nije grdno se varate.